Aynı telefon üzerinden farklı numarayla whatsap nasıl Kullanılır*

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
merhaba arkadaşlar.öncelıkle herkesin Kurban Bayramı Mübarek olsun
benim sorum şu şekilde :Ben aynı telefonda farklı numaralarımla whatsap kullanmak istiyorum.paralel space dye bır programı denedim olmadı.whatsabı silip tekrar kurdum olmadı.kişi listemde hep aynı kişiler göüzküyor.daha önce beni engelleyen arkadaşımı başka numaradan whatsap üzerinden mesaj yollamak istiyorum.bunu nasıl yapabılırım.diğer numara üzerinden whatsap onaylattırdım ama baktım kişi listemde yın benı engellemiş gözüküyor.yani diğer numaraya geçemıyorum.bunu nasıl yapabılırım?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Orijinal WhatssApp uygulamasından ziyade alternatifleri var onları yükleyerek dene .

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
telefona kullanmak istediğin numaranın simini takman lazım xD
farklı sim takıyorum zaten :) doğrulama kodunu bile giriyorum.bakıyorum telefon cihaza kayıtlı kişiye yıne whatsapta engelli gözüküyor.kişi listesi gmail hesabıma kayıtlı.kişiyi telefona kayıt etmeden whatsap üzerinden nasıl mesaj yollayabiliyoruz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Orijinal WhatssApp uygulamasından ziyade alternatifleri var onları yükleyerek dene .
mesela hangileri ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu uygulamayı kullanabilirsin ben kullanıyorum bildirim sorunu da yok [WHATSAPP]--[DUAL WHATSAPP] GBWhatsApp v5.80 For All Devices [MOD] [01-Aug-2017]
ingilizce yazıyor.nasıl kullanılıyor bu
daha önce whatsabı silip tekrar kurmuştum .sonra numara falan değiştır yaptım olmuştu.şimdı olmuyoır

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
onun rehberinde numara olmadığı için gözükmüyordur

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
acil yardım.çözümü bilen yokmu?