Aynı kutuda digitürk ve normal uydu yayını izleme

can yücel çetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar,
evimde digitürk (lig) tv üyeliğim var, aynı zamanda tv de dahili uydu alıcım var.
aralarında geçiş yapmak için sürekli menüye giriyorum, hdmi girişinden değiştiriyorum.

tek kutuda bu 2 pltformadaki kanalları izlemek mümkün mü dür?

bilmem anlatabildim mi :)

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
merhaba arkadaşlar,
evimde digitürk (lig) tv üyeliğim var, aynı zamanda tv de dahili uydu alıcım var.
aralarında geçiş yapmak için sürekli menüye giriyorum, hdmi girişinden değiştiriyorum.

tek kutuda bu 2 pltformadaki kanalları izlemek mümkün mü dür?

bilmem anlatabildim mi :)

Televizyon markası nedir?

can yücel çetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tv markasıyla alakalı değil aslında sorunum. anlatamamış olabiliirim.
Bir çok kanal digitürkte yok maaleself.(özelllikle müzik)
ben de 1 çanak aldım. tv de uydu alıcısı var zaten. bunun için extra reciver almadım. hali hazırda da digitürk receiver ım var.
1 tane alıcım olsa, içinde hem digitürk, hem de uydu kanallarını burdan yönetme şansım olur diye düşünüyorum.
tabi böyle bir receiver var mı bilmiyorum.
şimdi, digitürkü kullanmak için hdmi-1 i seçiyorum, uydu kanallarınız izlemek için de hdmi-2 yi seçiyorum :)

korayguncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tv markasıyla alakalı değil aslında sorunum. anlatamamış olabiliirim.
Bir çok kanal digitürkte yok maaleself.(özelllikle müzik)
ben de 1 çanak aldım. tv de uydu alıcısı var zaten. bunun için extra reciver almadım. hali hazırda da digitürk receiver ım var.
1 tane alıcım olsa, içinde hem digitürk, hem de uydu kanallarını burdan yönetme şansım olur diye düşünüyorum.
tabi böyle bir receiver var mı bilmiyorum.
şimdi, digitürkü kullanmak için hdmi-1 i seçiyorum, uydu kanallarınız izlemek için de hdmi-2 yi seçiyorum :)

Can bey merhaba bu dediğinizi nasıl yaptınız bende aynı konuyu araştırıyorum ama ben hdmı seçmeye razıyım yeter ki uydu yayını çeksin ama uydu kablosunu digitürke bağlayınca tv'nin dahili uydu alıcısı çalışmıyor çoğaltıcı ile uydudan gelen kabloyu ikiye ayırdım birini tv'ye diğerini digitürke taktın her iki yayında dondu bir yolu varsa paylaşırsanız çok memnun olurum