sivasbeyefendisi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 307
Huawei P40 lite mı?
Realme 6 mı?
Ya da 3100₺ önerileriniz?
Realme 6 mı?
İkisi arasında Realme 6.Bütçeyi arttırıp Realme 6 pro almanı tavsiye ederim.İyi forumlar.Huawei P40 lite mı?
Realme 6 mı?
3- 5 yıl kasma donma yapmasın, kamerası aşırı iyi olmasa da olur. Dış malzeme önemli değil kılıfla kullanırım zaten...Realme 6 pro bazen geceleri Vatan'da indirime giriyor 3199 TL'ye düştüğü oldu. Takip edip onu almanı öneririm.
P40 lite serisinde Google servisler yok diye biliyorum uğraştırır senin yükleme hata verme vb sorunlar.
Bu arada işlemci benim için 2. planda diyebiliyorsan yeni çıkan Oppo reno 4 lite modelide güzel bir telefona benziyor. 3450 TL bandında şuan indirime girerse yakın zamanda 3200 TL bandına alabilirsin. İncelemeni öneririm...
3- 5 yıl kasma donma yapmasın, kamerası aşırı iyi olmasa da olur. Dış malzeme önemli değil kılıfla kullanırım zaten...
Orta seviye bir android cihazın 5 yıl performansını koruması mümkün değil.Realme 6 pro 3-3,5 yıl performans konusunda üzmez diye düşünüyorum.3- 5 yıl kasma donma yapmasın, kamerası aşırı iyi olmasa da olur. Dış malzeme önemli değil kılıfla kullanırım zaten...
Uzun ömürlü performans önemli, şuanki telefonum LG G6 hem performans yok hem de sürekli arıza veriyor.
Su geçirmez, yanmaz, kırılmaz diye almıştım ama bunlar önemli değil.
Uzun ömürlü performans + düşük ısı + arızasızlık önemli
Redmi Note 9 ProUzun ömürlü performans + düşük ısı + arızasızlık önemli
Realmi 6pro akşamlari indirime giriyor 6pro derim o olmassada 6 derim 90hrz ekran ?Huawei P40 lite mı?
Realme 6 mı?
Poco x3 aldımRealme 6:
Çünki telefon eskiiğinde bile en azından ROM işlerinden anlarsan Custom ROM yapıp rahat geçinirsin. Huawei'de BL kilidi bile kapalı.
Poco x3 aldımRealmi 6pro akşamlari indirime giriyor 6pro derim o olmassada 6 derim 90hrz ekran ?
Hayırlı olsun güle güle kullanın?Poco x3 aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Poco x3 aldım
hayırlı olsunPoco x3 aldım
Poco x3 aldım
Hayırlı olsun. Ben olsam Realme 6 Pro alırdım.Poco x3 aldım
poco x3 nfc daha mantıklı arada 200 300 tl fiyat farkı var ve bence poco x3 daha iyi realme 6 prodan ben öyle düşünüyorumHayırlı olsun. Ben olsam Realme 6 Pro alırdım.![]()
Hayırlı olsun.Poco x3 aldım
Poco x3 aldım
Hayırlı olsunPoco x3 aldım
Neden?Hayırlı olsun. Ben olsam Realme 6 Pro alırdım.![]()
Poco X3 daha iyi bir cihazken niye kötüsünü alsın?Hayırlı olsun. Ben olsam Realme 6 Pro alırdım.![]()