Aylık İndirme = 10 GB - İnternet Hızı = 1 Mbps

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haziran ayı indirme miktarım 10 GB olduğu halde 8 Mbps olması gereken internet hızım 1 Mbps :unsure: AKN biz farkına varmadan 10 GB mı oldu :hammer:

Bu TTNET ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Anlaşılan ikinci hattımı da başka bir servise taşımam gerekecek :angry:

Sizde de internette aşırı yavaşlık ve kopmalar oluyor mu? :huh:

TTNET'le Herşey Mümkün!? :cursing:

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Müşteri hizmetlerini ara . Hız düşmesi gibi durumlarda bağlantınızı tekrar kontrol ediyorlar ve hızın artıyor :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
derdinin dermanı müşteri hizmetleri.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Bende bi yavaşlama yok.Müşteri hizmetlerini ara.

Omer Faruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence ttnetle uğraşma başka servis sağlayıcıları dene hem ucuz hemde vaad eddikleri hızı sunuyor bir diğer artısı bağlantı nadir kesiliyor(kesilse bile faturadan düşüyor) Ben METRONET kullanıyorum 10mb 3yıl taahüte 1 yıl 10 lira akabinde 2yıl 60 tl ayrıca müşteri memnuniyeti ON numara

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de TTnet kullanıyorum bende de bu aralar kopmalar oluyor. Online oyun oynuyorum bi' anlık kopma olsa bile anında serverden atılıyorum. TTNet le herşey mümkün ^_^

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
eee ttnet bu benimde basima geliyor her ay :)

gonulcelen61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
51 gb oldu kotam an itibariyle düştü 1 mbsye daha ayın başındayız offff.....

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Müşteri hizmetlerini zaten kaç aydır sürekli arıyorum ama değişen birşey yok. Birşey yapamıyor geri zekalılar.

Peki normalde bu ping miktarı ne kadar olması gerek. Benimki teslerde 55-65 ms değerinde çıkıyor. Kopmalar ve yavaşlık bu yüzden mi oluyor acaba.

Omer Faruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ping miktarının en az olması gerekir speedtest.net sitesinde genelde bağlantı iyiyse 4 m/s ping.Zaten download upload hızına kadar ping miktarıda önemli bizim okulda 3 /4 mb internet ping uçmuş bi halta yaramıyor download hızı