Aylarca sürecek bence imkansız pc problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emsal66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emsal66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle bu konu için yardımcı olucak kişilere teşekkür ederim. Fazla bilgi sahibi olmayan kişiler bence boşuna bu konuyu okumasın. Bilgisayarımda denetim masasından herhangi bir uygulama kaldıramıyorum, görev yöneticisi açılmıyor, yeni oturum açamıyorum, ayarlardan kurtarma kısmından bilgisayarı sıfırlayamıyorum, shift e basılı tutup yeniden başlatarak da format atamıyorum. Ben bir virüs bulaştığını düşünüyorum. Garip olan bunları önceden rahatça yapar iken şuan yapamamam. Bunlar hariç pc cayır cayır çalışmakta. Lütfen yardım edin çünki bu sorun git gide daha çok belirti gösteriyor. Ne olduğunu fazlasıyla araştırmaya rağmen hiçbir şey bulamadım. Bence sorun formatla çözülür. Ama o da olmuyor gibi. Fikirlerinizi bekliyorum.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Format USB'si hazırlayın ve format atın.

Emsal66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format USB'si hazırlayın ve format atın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuyu biraz araştırdım ve yorumlarında olumsuz şeyler okudum. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim. Başka bir fikriniz varmı?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519

Bu konuyu biraz araştırdım ve yorumlarında olumsuz şeyler okudum. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim. Başka bir fikriniz varmı?
Tek yolu bu. Sürekli yapmadığınız sürece olumsuz bir yanı yok.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Hesabın yönetici hesabı olduğundan eminsin değil mi??

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Aylarca sürecek zor birşey değil. Yok shift ile sıfırlamadır vs gibi yetersiz çözümlerle hiçbir şekilde çözemezsiniz. Microsoft dan güncel imajı indirip usb ye basıp öyle boot menüden formatı atacaksınız. Bu kadar basit.

Emsal66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aylarca sürecek zor birşey değil. Yok shift ile sıfırlamadır vs gibi yetersiz çözümlerle hiçbir şekilde çözemezsiniz. Microsoft dan güncel imajı indirip usb ye basıp öyle boot menüden formatı atacaksınız. Bu kadar basit.

Hesabın yönetici hesabı olduğundan eminsin değil mi??
Eminim

Deneyeceğim.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Hd Tune programında Error scan bölümü var.
Hdd tara bakalım Bad sectör varmı. Varsa sistem dosyaları o sektörlere denk gelmiş yada Bad sectör Hdd ye yayılıyor gitdikçe

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Format atmayı beceremiyorsanız bilgisayar kullanmayın. Bir bellek hazırlamak çok zor olmasa gerek.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Genelde hemen format atılmasını önermem aslında ama bunun çözümü format gibi.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Öncelikle bu konu için yardımcı olucak kişilere teşekkür ederim. Fazla bilgi sahibi olmayan kişiler bence boşuna bu konuyu okumasın. Bilgisayarımda denetim masasından herhangi bir uygulama kaldıramıyorum, görev yöneticisi açılmıyor, yeni oturum açamıyorum, ayarlardan kurtarma kısmından bilgisayarı sıfırlayamıyorum, shift e basılı tutup yeniden başlatarak da format atamıyorum. Ben bir virüs bulaştığını düşünüyorum. Garip olan bunları önceden rahatça yapar iken şuan yapamamam. Bunlar hariç pc cayır cayır çalışmakta. Lütfen yardım edin çünki bu sorun git gide daha çok belirti gösteriyor. Ne olduğunu fazlasıyla araştırmaya rağmen hiçbir şey bulamadım. Bence sorun formatla çözülür. Ama o da olmuyor gibi. Fikirlerinizi bekliyorum.
Format atmanızı öneririm.