deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
![ayku-1355083373.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fcdn.sporx.com%2Fimg%2F3%2F2012%2Fayku-1355083373.jpg&hash=37c41cc35121c902b1f4b011e9e8b5f5)
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sertlik düzeyi yüksek İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında aldıkları 3 puanın önemli olduğunu ifade etti.
Kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ligin 16. haftasında Galatasaray ile yapacakları derbi öncesi bu akşamki maçta moral bulmak istediklerini ve bunu da başardıklarını anlatarak, mücadeleyi şöyle değerlendirdi.
''İlk yarıda rakibin sert bir takım olacağı görünüyordu. Bunu oyun anlamında söylüyorum, kasti sertlik anlamında değil. Rakibimizin kadro seçimi, bizim işimizi zorlaştıracağını gösteriyordu. Hakemin de biraz yol vermesi işi daha da zorlaştırdı. Oyuna, böyle bir maç için büyük lütuf olabilecek bir golle başladık. Bu golün arkasını getirecek fırsatı yakalayamadık. 19. dakikada karşılığını görünce maç 0-0 gibi olmadı, aleyhimize döndü. Tempo konusunda bizi geriye itti. İkinci yarı takım ritim yükseltti. Kazanmak için yeteri kadar fırsat yarattık. Birisini değerlendirdik. Kazanmak bu tip maçlarda önemli. Galatasaray maçı öncesi bu çok zor maçtan 3 puanla çıktıkları için oyuncularımı kutluyorum.''
sporx