Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar kardeşim, hoşgeldin siteye. Ben forumun teknik sorumlusuyum. (Adı janjanlı da kıytırık bir iş gözünde büyümesin. )
Forumda hiç bir yerde "içerik kısıtlıdır lütfen görmek için üye ol" gibi bir uygulamamız yok. Tüm içeriğimiz üye olan ve olmayan herkese açık. Belki de sen bizim fark edemediğimiz teknik bir problemle karşılaştın. Onun için, önemle rica ediyorum bana "kısıtlı" dediğin içeriğin adresini özel mesaj yoluyla ilet. Eğer teknik bir problem varsa hemen gidermeye çalışayım.
Şunu da göz önünde bulundurmanı isterim; arama motorlarında arama yaparak shiftdelete.net 'de bir bilgi gördüysen ve o bağlantıya tıkladığında senden şifre istediyse, o konu senin arama yapmandan çok önce silinmiş demektir. Forum sistemimiz, konuların yönetim bölümüne ait olup olmadığını sorgulamak için üye girişi yapılmasını ister. Dolayısıyla çeşitli sebeplerle çok önceden silinmiş olan bir konuya rast geldiysen, sana şifre sormuş olması gayet doğal.
Burada içerikler genellikle pesimist isimli arkadaşımızın ifade ettiği gibi kurallara uymadığı için silinir. Ya da bir başka kopyası olabilir forumda.
Bunlar arasında en önemli önermemiz, bu forumda bir içeriği görmek için hiç kimseyi üye olmaya zoralamayız; tüm içeriğimiz üye olmayan ziyaretçilere de açıktır.
Saygılar.
(Not: Pesicim, arkadaşa cevap hakkı olması açısından müsadenle konunun kilidini kaldırıyorum.)
Elmacik bende birşey eklemek istiyorum anasayfadaki forum konularından birine tıklayınca bazen öyle uyarı veriyor.Özellikle de konuya cevap verildiyse.
Siz anasayfadan foruma geçene kadar silinmiş olabiliyor demek ki konu. Eğer durum devam ediyor ve anasayfada bağlantısı hala görünüyorsa, öyle durumları bağlantı adresleriyle birlikte bize bildirin mutlaka.