Ayıp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seth87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seth87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hem içeriği gormek için uye olunuz diyosunuz hemde uye olduktan sonra içerik silinmiştir diyosunuz...oha be kardeşim...ayıp ya

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Sorması ayıptırda hangi içeriği görmek için üye olun diyolar

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kafana silahmı dayadılar üye olacaksın diye? + neyi görmek için üye oldun?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
burada hiç bir şey kısıtlı değil arkadaşım.

forum kurallarını okumamak da çok ayıp mesela..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
seth87 dedi ki:
hem içeriği gormek için uye olunuz diyosunuz hemde uye olduktan sonra içerik silinmiştir diyosunuz...oha be kardeşim...ayıp ya

Merhabalar kardeşim, hoşgeldin siteye. Ben forumun teknik sorumlusuyum. (Adı janjanlı da kıytırık bir iş gözünde büyümesin. :P )

Forumda hiç bir yerde "içerik kısıtlıdır lütfen görmek için üye ol" gibi bir uygulamamız yok. Tüm içeriğimiz üye olan ve olmayan herkese açık. Belki de sen bizim fark edemediğimiz teknik bir problemle karşılaştın. Onun için, önemle rica ediyorum bana "kısıtlı" dediğin içeriğin adresini özel mesaj yoluyla ilet. Eğer teknik bir problem varsa hemen gidermeye çalışayım.

Şunu da göz önünde bulundurmanı isterim; arama motorlarında arama yaparak shiftdelete.net 'de bir bilgi gördüysen ve o bağlantıya tıkladığında senden şifre istediyse, o konu senin arama yapmandan çok önce silinmiş demektir. Forum sistemimiz, konuların yönetim bölümüne ait olup olmadığını sorgulamak için üye girişi yapılmasını ister. Dolayısıyla çeşitli sebeplerle çok önceden silinmiş olan bir konuya rast geldiysen, sana şifre sormuş olması gayet doğal.

Burada içerikler genellikle pesimist isimli arkadaşımızın ifade ettiği gibi kurallara uymadığı için silinir. Ya da bir başka kopyası olabilir forumda.

Bunlar arasında en önemli önermemiz, bu forumda bir içeriği görmek için hiç kimseyi üye olmaya zoralamayız; tüm içeriğimiz üye olmayan ziyaretçilere de açıktır.

Saygılar.

(Not: Pesicim, arkadaşa cevap hakkı olması açısından müsadenle konunun kilidini kaldırıyorum.)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Elmacik bende birşey eklemek istiyorum anasayfadaki forum konularından birine tıklayınca bazen öyle uyarı veriyor.Özellikle de konuya cevap verildiyse.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Siz anasayfadan foruma geçene kadar silinmiş olabiliyor demek ki konu. :) Eğer durum devam ediyor ve anasayfada bağlantısı hala görünüyorsa, öyle durumları bağlantı adresleriyle birlikte bize bildirin mutlaka.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
seth87 nin bi daha buraya baktığını sanmıyorum, öyle bi estirip geçmiş gibi daha çok...