"Aybaba'ya kırıldım"

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=2]Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı'nın yerine başka projelerin yapılacağı iddialarını reddetti. Orman, Samet Aybaba'nın "Avukatlarımla görüşsünler" söylemine kırıldığını da dile getirdi.[/h]
ormanaybaba3_DXMSR.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı'nın yerine başka projelerin yapılacağı iddialarını reddetti. Orman, Samet Aybaba'nın "Avukatlarımla görüşsünler" söylemine kırıldığını da dile getirdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeniden yapılacak İnönü Stadı ile ilgili yapılan spekülasyonlara tepki gösterdi. Orman, "Stadımızı kimse elimizden alamaz" diyerek söylentilere nokta koydu.

2 Haziran'da yıkımına başlanması planlanan İnönü Stadı'nın yerine başka projelerin olduğunun konuşulmasına oldukça sinirlendiğini belirten Orman, "Stadın olduğu yere başka hiç bir şey yapılamaz. Bu söylentileri çıkaranların ne amaçla bu konuşmaları yaptığını bilmiyorum. Fakat biz stadı bitirdiğimizde söylediklerinden utanacaklar" dedi.

Orman, başkanlık döneminin ilk gününden bu yana gerçek dışı ve çarpıtılan haberler nedeniyle "yaşlandığını" hissettiğini söyledi. Bir çok zorluğun üstesinden yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte geldiklerini belirten Beşiktaş Başkanı "Geçen süreye baktığım zaman çok güzel işler yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Fakat bu süreçte çok yaşlandım. Ama daha çok yapacak işimiz var" diyerek camiaya mesaj verdi.

Fikret Orman, Siyah-beyazlı takım ile yollarını ayıran teknik direktör Samet Aybaba'nın "avukatlarımla görüşsünler" sözüne oldukça kırıldığını söyledi. Orman, basın mensuplarının "Samet Aybaba'nın avukatlarının kulübe gelip tazminat konusunu görüşmesini nasıl karşıladınız?" sorusuna, "Samet hoca keşke gelip kendi görüşüp ayrılsaydı. Kendisine bu tavrından dolayı kırıldım" karşılığını verdi.

Kaynak

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu başkanın zaten aybabadan bir alıp veremediği var ama bakalım kokusu yakında çıkar :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Göndermeyecegim dedi gönderdi aybaba çok sinirlendirecek bişey yaptı galiba. yapsa bile profesyonel davranması lazım fikret başkan'ın neyse inşallah anlaşırlar.Barışırlar.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ee bu işler böle para bu imza varsa ister tabi .... en baştan adam gibi kontrat yapacaktın 1+1 yapsaydın başkan anlaşmayı şimdi sesi çıkmazdı .... hata yönetimde bu konuda .....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

mustafa denizli gibi değil herkes adam 1 yıllık anlasıyor sonra olursa yıne bakarız dıyo adam akıllı cunku kafa calısıyo ....