Aybaba'dan Seba'ya ziyaret

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
aybaba-dan-seba-ya-ziyaret-3284472.Jpeg

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, kulübün onursal başkanı Süleyman Seba’yı evinde ziyaret etti. Aybaba, Seba’nın Beşiktaş’taki evine gelerek bir süre kendisiyle görüştü. Görüşme sırasında basın mensupları içeri alınmazken, Süleyman Seba, Aybaba ile pencereye gelerek gazetecilere el salladı.

Ziyaretin ardından dışarıda bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Aybaba, Beşiktaş ile anlaştığı ilk dönemde de Seba’yı ziyaret ettiğini söyledi. Artık ligin bittiğini ve bu nedenle bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, "İmzadan sonra buraya gelmiştim. Kendisiyle konuştum. Çok geliyorum. Seba, babamız gibidir. Futbolculuğumuzda ve antrenörlüğümüzde çok emeği var. Herkesin daha iyi şeyler yapmasını ister" diye konuştu.

Süleyman Seba’nın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Aybaba, "Kendisi iyi. Tedavi süreci için Ankara’ya gidecekmiş. Kısmet olursa ben de gideceğim. Durumunu gayet iyi gördüm" ifadelerini kullandı.

"Seba, içimizden çıkan herkesi sever" diyen Aybaba, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bize işimize bakmamızı söyledi. Başarılı ve genç bir takım oluşturduğumuzu ifade etti. Son maçı da izlemiş. İçimizden çıkan en büyük Beşiktaşlı. Önümüze bakmamızı istedi. Takım hoşuna gitmiş. Futbolculardan bu formaya layık olmalarını istedi. Bu formaya layık olmanın kolay olmadığını söylüyor. Bunu bize de söylerdi." BJK İnönü Stadı’nda son golü atan Filip Holosko’nun golünü beğenip beğenmediği sorusuna ise Aybaba, "Kendi attığı golden başkasını beğenmiyor. Ben görmemiştim ama iki kişiyi çalımlayıp attığını söylüyor. Holosko’nun golünü izlemiş" diye yanıtladı.

KAYNAK

[SDNTV]http://milliyet-p.mncdn.com/web/video/2013/05/14/146133_360p.mp4[/SDNTV]

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
"Fitbol" deyişine hastayım hele gülüşü, güzel yaşa Büyük Başkan.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Allah sağlık, şifa versin Başkanımıza.