- Reaksiyon puanı
- 1,117
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, kulübün onursal başkanı Süleyman Sebayı evinde ziyaret etti. Aybaba, Sebanın Beşiktaştaki evine gelerek bir süre kendisiyle görüştü. Görüşme sırasında basın mensupları içeri alınmazken, Süleyman Seba, Aybaba ile pencereye gelerek gazetecilere el salladı.
Ziyaretin ardından dışarıda bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Aybaba, Beşiktaş ile anlaştığı ilk dönemde de Sebayı ziyaret ettiğini söyledi. Artık ligin bittiğini ve bu nedenle bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, "İmzadan sonra buraya gelmiştim. Kendisiyle konuştum. Çok geliyorum. Seba, babamız gibidir. Futbolculuğumuzda ve antrenörlüğümüzde çok emeği var. Herkesin daha iyi şeyler yapmasını ister" diye konuştu.
Süleyman Sebanın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Aybaba, "Kendisi iyi. Tedavi süreci için Ankaraya gidecekmiş. Kısmet olursa ben de gideceğim. Durumunu gayet iyi gördüm" ifadelerini kullandı.
"Seba, içimizden çıkan herkesi sever" diyen Aybaba, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bize işimize bakmamızı söyledi. Başarılı ve genç bir takım oluşturduğumuzu ifade etti. Son maçı da izlemiş. İçimizden çıkan en büyük Beşiktaşlı. Önümüze bakmamızı istedi. Takım hoşuna gitmiş. Futbolculardan bu formaya layık olmalarını istedi. Bu formaya layık olmanın kolay olmadığını söylüyor. Bunu bize de söylerdi." BJK İnönü Stadında son golü atan Filip Holoskonun golünü beğenip beğenmediği sorusuna ise Aybaba, "Kendi attığı golden başkasını beğenmiyor. Ben görmemiştim ama iki kişiyi çalımlayıp attığını söylüyor. Holoskonun golünü izlemiş" diye yanıtladı.
KAYNAK
[SDNTV]http://milliyet-p.mncdn.com/web/video/2013/05/14/146133_360p.mp4[/SDNTV]