Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Jüpitermişş ya daha neler oluyor acep yukarıda ya aşırı merak ediyorum ?Benim de dikkatimi çekmişti o çok parlayanın venüs olduğu zaten belliydi de diğerinin ne olduğunu bilmiyodum
İss detector diye uygulama var hem iss yi hem de gezegenleri gösteriyor bir ara sürekli takip ederdim. İlgin varsa ordan da bakabilirsin gökte ne varsa gösteriyorJüpitermişş ya daha neler oluyor acep yukarıda ya aşırı merak ediyorum ?
Ben daha çok gelişmiş bir teleskop sahibi olmak istemiyorum hani böyle daha spesifik bir gözlem yapmak istiyorum.. Ama ona da bakarım ?İss detector diye uygulama var hem iss yi hem de gezegenleri gösteriyor bir ara sürekli takip ederdim. İlgin varsa ordan da bakabilirsin gökte ne varsa gösteriyor
Sakaryada bir bok göremedim boynum kopacaktı bakarken?Cumartesi günü Adana'dan görebiliyorduk.
Kayseri'de hava açık olursa teleskopla çektiğim fotoları buraya yükleyebilirim1 Mart ta Jüpiter ve Venüs Dip Dipe gelecek. hava şartları iyi olursa bakın derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü her zaman denk gelmeyen bir yörünge izliyor.
Görmek isterizKayseri'de hava açık olursa teleskopla çektiğim fotoları buraya yükleyebilirim
Hani nerede ?Görmek isteriz