Avrupa Yakası İle İlgili Açıklama!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
SON DAKİKA!...

GÜLSE BİRSEL’DEN, SENARİSTİ VE OYUNCUSU OLDUĞU “AVRUPA YAKASI”YLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!...

Usta Oyuncu Gazanfer Özcan’ın vefatının ardından, siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan gelen Avrupa Yakası’nda neler olacağı soruları üzerine aşağıdaki açıklamayı gerekli bulduk.

Avrupa Yakasının daha önce çekimleri yapılıp yayın bandı hazırlanmış ve yayınlanmamış iki yeni bölümü vardır. Bu bölümler önümüzdeki Çarşamba gününden itibaren yayınlanacak. Dizinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel ‘ Şu anda Avrupa Yakası tatil edildi. Önümüzdeki 2 hafta Avrupa Yakası’nın önceden çekilmiş yeni bölümleri yayınlanacak. 10 gün içinde ekip sete dönecek ve yeni bölümler çekilmeye başlayacak.’ dedi. Birsel ‘ Gazanfer Bey'in ölümü hepimizi çok üzdü. Henüz Tahsin karakteri ile ilgili konuşmak için çok erken çünkü acımız çok taze." dedi.

KAYNAK

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
"""Henüz Tahsin karakteri ile ilgili konuşmak için çok erken çünkü acımız çok taze." dedi.""""
tam bir kapitalist cümle

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bende bi açıklama bekliyordum Dizi devam edicek iyi bare..

Reaksiyon puanı
189
dizinin bir komedi dizisi olduğu ve buna bağlı olarak yakın tarihte bir ölümün olduğu (artık nasıl güldüreceklerse milleti) ve avrupa yakasının artık baydığı göz önüne alınırsa bence dizinin bitmesi isabetli bir karar olur....

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
dizinin bir komedi dizisi olduğu ve buna bağlı olarak yakın tarihte bir ölümün olduğu (artık nasıl güldüreceklerse milleti) ve avrupa yakasının artık baydığı göz önüne alınırsa bence dizinin bitmesi isabetli bir karar olur....

kesinlikle KATILMIYORUM sana. beğenmiyosan kanal değiştirebilirsin. ben severek hatta bayılarak izliyorum.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
dostum katılamayabilirsin. normaldir çünkü ben kendi fikrimi sundum. ayrıca dediğin gibi kanal değiştiriyorum zaten :D

ve avrupa yakasının artık baydığı göz önüne alınırsa

bu cümlen beni çok kızdırdı:whistling::mrgreen:

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275

Bende katılmıyorum Bu diziyi ilk çıktığından beri takip ediyorum ve burhan geldikden sonra daha ilgiyle izliyorum ve her bölümünde çok gülüyorum ;)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Kurtlar vadisi(!) gibi bir dizi devam ediyorsa AVRUPA YAKASI'DA etmeli..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Dizide bir başa dönme mevcut ki bu ilk defa da değil. Yeni karakterler aynı eskiden katılan karakterler gibi diziye başlıyor sonra gittiği yöne göre kişilik değiştiriyor. Dizi sürekli başa sarıyor ama yine de ben bitmesi taraftarı değilim. Çünkü başka seyrettiğim Türk dizisi yok. Herşeye rağmen severek seyrediyorum.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
avrupa yakası gerçekten bir aile onları çok seviyorum acısı da gerçek ironisi de

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bize avrupa hayatını sevdirmek için yapılmış bir diziden başka bişey değil

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275

Diziyi hiç izlemediğin nereden belli oluyor :D Ya kardeşim izlemiyorsan bare çamur atma Avrupa hayatı değil her bölümünde bir başka espiri bir başka olay ile bir çok kişiyi güldürüyor neredeyse 150 bölüm olucak hala devam ediyorki bi reytingi var Ama Sen gidipde Asi,yaprak dökümü, Bini bir gecemi o gibi dizi izliyorsan mizahi açında hep ağlamak olur.. Nereden baksan hiç kaçırmadığım diziyi avrupalıyı sevdirmek olarak tanımlamanda çok saçma başta dizideki karekterleri araştırırsan olayı daha iyi kavrarsın bir çok dizide nelere özendiklerini çoçukları nasıl etkilediklerini unutmuşsun bence..:icon_-1:

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332

Haklılık payın mevcut, fakat dizileri incelersen hemen hemen her dizide aynı şey var. Kim kimin çocuğu, kim kiminle berabermiş, kim kimi aldatmış, su gibi içilen alkoller, daha neler neler. Bu açıdan bakarsak diziler içinde en masum kalan dizilerden biridir.

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Diziyi hiç izlemediğin nereden belli oluyor :D Ya kardeşim izlemiyorsan bare çamur atma Avrupa hayatı değil her bölümünde bir başka espiri bir başka olay ile bir çok kişiyi güldürüyor neredeyse 150 bölüm olucak hala devam ediyorki bi reytingi var Ama Sen gidipde Asi,yaprak dökümü, Bini bir gecemi o gibi dizi izliyorsan mizahi açında hep ağlamak olur.. Nereden baksan hiç kaçırmadığım diziyi avrupalıyı sevdirmek olarak tanımlamanda çok saçma başta dizideki karekterleri araştırırsan olayı daha iyi kavrarsın bir çok dizide nelere özendiklerini çoçukları nasıl etkilediklerini unutmuşsun bence..:icon_-1:
merak etmem kardeş izledim belki senden fazla izledim
oondan yazıyorum
niyetim çamur atmak değil