Avrupa peşinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Sarı-Lacivertliler'in kaptanı Alex, dünyanın 4 büyük kulübünün transfer listesine girdi.

Sarı-Lacivertliler'in kaptanı Alex, Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla Juventus, Inter, Barcelona ve Real Madrid'in transfer listesine girdi.

Tüm gözler üzerinde

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, takımının Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselmesinde büyük rol oynadı. Avrupa’nın devleri Juventus, Inter, Barcelona ve Real Madrid, Brezilyalı yıldıza kancayı taktı. Goal.com’un haberine göre, bu sezon Devler Ligi’ndeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Alex’in üstün top tekniği ile Sarı-Lacivertliler’in maestrosu olduğu vurgulandı. Daha önce Parma’da istikrarsız bir görüntü çizen Brezilyalı için bu 4 takımın büyük bir savaş verdiği ifade edildi.

‘24 saat bekliyorum’

Brezilya Milli Takımı’na seçilme umudunu hâlâ kaybetmediğini belirten Alex, “Günün 24 saati teknik direktör Dunga’nın beni takıma almasını bekliyorum. Dunga beni çağırırsa, büyük bir hırsla milli formayı giymeye giderim. Şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum” dedi. Yıldız futbolcu çeyrek final hakkında ise “Çok iyi bir form yakaladık. Kaliteli futbolcularımız var. Yarı final neden olmasın. Rakiplerimiz bizi tecrübesiz görüyor. Ancak takım oyununu sahaya iyi yansıtıyoruz” ifadesini kullandı.

Her yerde Fener

Şampiyonlar Ligi’nde güçlü Sevilla’yı eleyerek çeyrek finale çıkan Fenerbahçe’de, Alex asist krallığında zirveyi bırakmıyor. Yıldız oyuncu, 2. tur rövanş maçlarının ardından 6 asistle en üst sırada yer alıyor. Gol sayısını 4’e yükselten Deivid ise, 6 gollü Messi ve Cristiano Ronaldo’yu izliyor. Bu arada Fenerbahçe, kaleyi bulan 52 şutla bu alanda 4. sırada bulunuyor. Barcelona, 63 şutla ilk sırada.

Kaynak

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu haber yalan. avrupada durarak oynayan futbolcu kaldımı? evet alex teknik oyuncu ama en fazla burada oynar...

makrop!

Asistan
Reaksiyon puanı
1
abanoz dedi ki:
bu haber yalan. avrupada durarak oynayan futbolcu kaldımı? evet alex teknik oyuncu ama en fazla burada oynar...
sadece alex'in avrupa maçlarında kaç metre koştuğuna bir bakar mısınız? Adam pasör yahu el insaf!

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
alex iyi ama koşmaz iyi pas ve serbest vuruş atar

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
abanoz dedi ki:

Yalan olduğunu nereden biliyorsun , ordamıydın ?

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
doğru olduğunu nereden biliyorsun? ben ylan diyorum ve bir kanıt söylüyorum... Juventus, Inter, Barcelona, Real Madrid de durarak oynayan bir futbolcu varmı söylesene bir

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
abanoz dedi ki:
doğru olduğunu nereden biliyorsun? ben ylan diyorum ve bir kanıt söylüyorum... Juventus, Inter, Barcelona, Real Madrid de durarak oynayan bir futbolcu varmı söylesene bir

Doğru olduğunu ıspat etmek zorunda değilim, yalan olduğunu iddia eden sen ıspatlamak zorundasın, Juventus, Inter, Barcelona, Real Madrid Alex'in farklı meziyetlerini beğenmişlerdir, senmi karar vereceksin transfer politikalarına.

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şimdiye kadar bir futbolsever in transfer politikası çizdiği nerede görülmüş? öyle bir niyetim yok. evet ben habere yalan diyorum inanmıyorum. burda yorumlar yazılıyor. bende yorumumu yazıyorum kimi enterase eder?

makrop!

Asistan
Reaksiyon puanı
1
inanmamakta tabii ki serbestsin; ama kaynak gösterilerek yapılan bu habere ' yalan ' demek hem de tamamen boş dayanaklarla maksadını biraz aşmış o kadar...

Türkiye' de;

Alex = koşmayan (!) futbolcu

Avrupa'da;

Alex = Asist Kralı

Rakamlar Yalan söylemez...