Avira zararlı yazılımları silemiyor mu?

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar avira premıum securıty suıte ıle güvenlı modda tarama yaptım.fakat bulduğu warnıng lerı sılmedı.combofıx ıle de tarama yaptım.yıne aynısı çıktrı.bu konuda göruşlerınızı ve gereklı yardımlarınızı beklıyorum

adszvjk.png

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Tarama raporunu bizimle paylaşabilir misin?

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Virüs değil o sadece uyarı. Zararlı olabilecek dosya sayısını gösteriyor.
İçiniz rahat olsun.:turned:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
"Sense" olayı bu :) Virütik faaliyet gösterebilen programlar vardır mesela :) Antivirüsün sezmiş ve zararlı olabilecekler demiş :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
o warningler virüs değil. rahat ol. mesela şifreli klasörleri ve bazı sistem dosyalarını tararken içini okuyamıyor antiler. avira onların listesini göstermiş. bazen de potansiyel açık bulunan dosyaları gösterir. problem yok yani:)

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Virüs değil o sadece uyarı. Zararlı olabilecek dosya sayısını gösteriyor.
İçiniz rahat olsun.:turned:

"Sense" olayı bu :) Virütik faaliyet gösterebilen programlar vardır mesela :) Antivirüsün sezmiş ve zararlı olabilecekler demiş :)

o warningler virüs değil. rahat ol. mesela şifreli klasörleri ve bazı sistem dosyalarını tararken içini okuyamıyor antiler. avira onların listesini göstermiş. bazen de potansiyel açık bulunan dosyaları gösterir. problem yok yani:)

bende daha önce bu yuzden avira yı kaldırmış .norton kurmuştum.bu avira pc yı yavaşlattı galıba yoksa banamı öyle gelıyor?
şifrelı dosyaları taraması ıçın bır ayarlama yapabılırmıyız?
ayrıca her programı çalıştırdığında yapacağı i,şlemı bana sorması canımı sıkıyor.zararlıysa bana sormadan karantınaya alsa olmazmı?dılınden anlasam programı karıştırıp düzeltme yapcam ama malesef

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Çok yakında Türkçe dil desteği gelecek Avira ya haziran gibi bakalım artık...