- Reaksiyon puanı
- 1
Avg virüs korumasını kurdum ve bilgisayarı çok kastı ve kaldırdım fakat avg secure search kaldırılmadı nasıl kaldırabilirim

Eklentilerden yada denetim masasından.![]()
Denetim Masası>Programlar>Program KaldırEklentilerden denedim ama olmadıDenetim masasından nasıl kaldırabiliriz?
o zaman ana sayfanı değiştirmen yeterli olacaktırProgram kaldırda gözükmüyor.
o zaman ana sayfanı değiştirmen yeterli olacaktır![]()
o zaman sorun ne??
o zaman sorun ne??
Avg secure search arama yapıyor google gözükmesine rağmen![]()
tarayıcıyı kaldır yükle şaka şaka sırasıyla eklentilere bakarsın yoksa google de ayarladın hala yok olmadı o search ana sayfasındayken devre dışı bırakma butonu ara sorun çözülmesse başka yöntemler söylerimAvg secure search arama yapıyor google gözükmesine rağmen![]()
tarayıcıyı kaldır yükle format niye atıcan
tarayıcıyı kaldır yükle format niye atıcan![]()
regedit yaz kayıt girdilerini silmeyi denermisin yada denetim masası-klasör senenekleri-gizli dosya ve klasörleri göster ondan sonra C applations dataya gir avg search varsa hepsini sil maksat başlangıcını devre dışı bırakmak
msconfigte varsa onu kaldırmayı deneyebilirsinDoğru be ya
Deneyeceğim![]()
msconfigte varsa onu kaldırmayı deneyebilirsin![]()
sistem xp olunca msconfig olmuyormuDeneyeceğim
Bu arada sistem XP![]()
sistem xp olunca msconfig olmuyormu![]()
başlangıctan avg secure search uygulamasının tikini kaldır yeniden başlatma isteyecek sonra sonucu söylersinOluyor ama msconfigte ne yapcaz![]()
program fileste kurulu kalsör gibi bir dosyası var mı yoksa sırf tarayıcı ile mi alakalı
başlangıctan avg secure search uygulamasının tikini kaldır yeniden başlatma isteyecek sonra sonucu söylersin![]()
o zaman bilgisarayını değiştirTarayıcı
Avg yok![]()
o zaman bilgisarayını değiştir![]()
valla aklıma gelen bu kadar tarayıcıyı yükleyip kaldırabilirsin veya daha başka tarayıcı kullanabilirsin tavsiyem bir tarayıcıyı yükle kaldır
![]()
avg uygulamasını kaldırmadığın sürece ana sayfayı değiştirmeyi çalışıyorsan onu antivürüsü yüklerken kaldıracaktın avg yüklü değilse tarayıcı üzerinde hiçbir özelleştirmen kalmaz ve normal olarak o uygulamada kalkar diye düşünüyorumDeneyeyim de avg kalkmadıkça tarayıcıyı kaldırmanın anlamı yok![]()
avg uygulamasını kaldırmadığın sürece ana sayfayı değiştirmeyi çalışıyorsan onu antivürüsü yüklerken kaldıracaktın avg yüklü değilse tarayıcı üzerinde hiçbir özelleştirmen kalmaz ve normal olarak o uygulamada kalkar diye düşünüyorum![]()
bi dene bende şu modemi kapatıp açayımOlabilir![]()