AVG Mobile AntiVirus Security PRO (Kampanya)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murat25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
AVG AntiVirus PRO for Android Mobiles, Gelişkin üstün koruma, gizlilik ve performans. Artık Hırsızlık Koruması ile daha da iyi...

Mobil cihazınız için ücretsiz temel koruma. Bilgisayarınız için tehdit oluşturan virüsler, kötü amaçlı yazılımlar ve kimlik hırsızlıkları gibi sorunlar mobil cihazlarınız için de tehdit oluşturur. AVG AntiVirus PRO for Android, yalnızca telefonunuzu ve kişisel verilerinizi virüslerden ve zararlı yazılımlardan korumakla kalmaz, aynı zamanda kaybolan veya çalınan mobil cihazınızı bulmanıza yardımcı olur ve akıllı telefonunuzu en yüksek performansla kullanmanıza katkıda bulunur.

İnternette dolaşma ve indirme işlemlerini güvenle yapın.
Kaybettiğiniz veya çaldırdığınız telefonunuzun izini sürün.
Gizliliğinizi ve özel verilerinizi koruyun.
AVG AntiVirus PRO for Android Mobiles, Gelişkin üstün koruma, gizlilik ve performans. Artık Hırsızlık Koruması ile daha da iyi...

Mobil cihazınız için ücretsiz temel koruma. Bilgisayarınız için tehdit oluşturan virüsler, kötü amaçlı yazılımlar ve kimlik hırsızlıkları gibi sorunlar mobil cihazlarınız için de tehdit oluşturur. AVG AntiVirus PRO for Android, yalnızca telefonunuzu ve kişisel verilerinizi virüslerden ve zararlı yazılımlardan korumakla kalmaz, aynı zamanda kaybolan veya çalınan mobil cihazınızı bulmanıza yardımcı olur ve akıllı telefonunuzu en yüksek performansla kullanmanıza katkıda bulunur.

İnternette dolaşma ve indirme işlemlerini güvenle yapın.
Kaybettiğiniz veya çaldırdığınız telefonunuzun izini sürün.
Gizliliğinizi ve özel verilerinizi koruyun.

[url]http://www.avgmobilation.com/package
[/URL]uygulamayı direkt bilgisayarınıza indirip usb kablosu ile cep telefonunuza yükleyebilirsiniz. Uygulama telefona kurulunca 365 günlük lisansınız aktif olacaktır.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Normal uygulamasindan farki ne?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
USB kablosuna ne gerek var. Airdroid ile Yandex Disk ile Dropbox ile veya atıyorum SkyDrive Google Drive. etc...

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Airdroid, USB kablosundan daha hızlı yapıyor :laugh: Bluetooth içinde bir şeyler gerekiyor sanırım işte ondan benim bilgisayarımda yok :yes:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neyse zaten telefonda 512MB ram var.Bunu kurarsam telefonu çok yavaşlatır :mellow:

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Bunda kaybolan telefonu bulma yoksa işe yaramaz bakmadım var mı ? Yokmu diye.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Zonerde falan vardi zaten o özellik aman bazen apk yuklesemde kullanmiycam antivirüs

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
deneip kurucam şimdi sonucu söylerim

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sıkıntı yok gayet güzel nortonun bulduklarını avg 'de buluyor.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bunda kaybolan telefonu bulma yoksa işe yaramaz bakmadım var mı ? Yokmu diye.

Anti-Theft özellikleri şöyle:
- Google Maps kullanarak cihazınızı bulun.
- Uzaktan cihazı kilitleyin.
- Uzaktan cihazdaki kişisel verilerinizi silin.
ve:
- SIM kart değişirse cihazı kilitleme.
- Güvenlik kodu yanlış girilirse ön kameradan çektiği fotoğrafları eposta ile gönderme.
- (Yanlış tercime etmediysem) Sessizde bıraktığın ve yerini kaybettiğin cihazın sesini en yükseğe alabilme.

Diğer özellikler:
- Uygulama ve dosya taraması.
- Website ve malwarelere karşı güvenli sörf.
vs. vs. vs.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Gps gerekıyor telefonu 24 saat gps açık tutmak gerekıyor konumunu bulabılmek ıcın :D saçma bişey avg ye özel kötülemıyorum bütün korumalarda böyle

ayrıca diyelim biri telefonumuzu çaldı hadi diyelim telefonun konumunu da bulduk taş çatlasa sokagın adını söyluyor ben yoldan geçenlere benım telefonumu gordunuzmumu dıcem her geçene :D :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Gps gerekıyor telefonu 24 saat gps açık tutmak gerekıyor konumunu bulabılmek ıcın :D saçma bişey avg ye özel kötülemıyorum bütün korumalarda böyle

ayrıca diyelim biri telefonumuzu çaldı hadi diyelim telefonun konumunu da bulduk taş çatlasa sokagın adını söyluyor ben yoldan geçenlere benım telefonumu gordunuzmumu dıcem her geçene :D :D

Mahallenin adını söylese yine iyi. Bana 5 kilometrelik bir alanda olabileceğini söyledi google mapsta. Çok şaşırtıcı :) Ayrıca dili ingilizce. 1 saat deneyim kaldırırım.

Edit: Cihazımı deneme maksatlı web üzerinden uzaktan kilitledim. Şifreyi doğru girdim açmıyor. Şifreyi tekrar girmek istiyorum. Bu seferde swiftkey klavyemi göstermiyor. Teli yeniden başlatmak istiyorum. Başlattırmıyor. Bu nedir yahu?

Tamam hallettim. Web üzerinden tekrar unlock yaptım. Aynı olayı tekrarladım bu sefer şifreyi kabul etti.

Sonuç: Kullanılabilir. Fakat ingilizce ve android üzerinde Trend Micro daha etkili türkçe idi. 1 yıl kullandım maxiumum versiyonunu. Hiçbir sıkıntı ile karşılaşmamıştım. şuanda 1 ayım kaldı fakat kaldırmıştım 2 ay önce.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Koruma amaçlı kullananlara sözüm yok. Telefonu bulmak ve bunun gibi özellikler internet bağlantısı olmadan işe yaramıyor. Uydu üzerinden değil mobil veya normal internet üzerinden bu özellikler çalışıyor. Telefon çalınsa çalan interneti kapatsa şahsi olarak telefonu bulma ihtimalin yok.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Cihaz çalındığında veya kaybolduğunda halen sizin SIM kart takılıysa cihazı SMS ile de uzaktan kontrol edebilirsiniz.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=54731]murat25[/MENTION] ilk kez apk ile bir uygulama yükledim. avg nin tr dil paketi eklenmiş. fakat bu apk ingilizce. güncelleme vs baktım. yok sanırım. hiç güncellemeden mi 365 gün kullanabilicez bunu ?

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Genelde hırsızların ilk yaptığı iş çaldıkları cihazları kapatmak olduğu için anti-theft olaylarının bir işe yaramayacağını düşünüyorum. He telefonu biyerde unutursun vs. falan eğer indiregandi yapılmadıysa işe yarar. Onun dışında dışardan yüklenen apk' ları tarayabiliyorsa eğer yeter zaten.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
PC versiyonu başarılıda mobilde fesat..denedim hem ingilizce hem detaylı tarama yapmıyor..üstelik kasma yapıyor telefonda..özetle 5 para etmez indirdiğinize yazık olur..norton mobile antivirüs kurun lisans alın kafanız rahat etsin ;)

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
avg programın ing versiyonu üzerine kampanya yapmış.türkçe dil paketi olduğunu bilseydim kullanıcılara kolaylık olsun diye eklerdim.evet güncelleme veya yeni versiyon çıksa bile 1 yıl lisanslı kullanılıyor.

avg programın ing versiyonu üzerine kampanya yapmış.türkçe dil paketi olduğunu bilseydim kullanıcılara kolaylık olsun diye eklerdim.evet güncelleme veya yeni versiyon çıksa bile 1 yıl lisanslı kullanılıyor.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
türkçe olarak paylaşma imkanın var mı acaba ?

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sadece ing versiyonu üzerine kampanya.zaten uygulamanın türkçe dil desteğiyok(PRO sürüm için)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
silip tekrar yüklediğim de bile tekrardan 375 gün veriyor ama işin garibi hiç güncelleme yapmıyor ve google play den doğrulamıyor yüklemeyi...

İmzasız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programın free modunu kullanıordum prosunu beleşe buldum çok mutluyum program hakkında bir sıkıntımda bunun için saol ama programın free modunda türkçe dil seçeneği vardı bunda türkçe yok onunda bi çaresini bulsak

Teşekkürler.Saygılar...