Avertv digital tv kurulum yardım

bahaddin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar avertv satellite trinity modelini aldım fakat analog tv yi anten çıkışına takınca aver media centerden taratınca gösterilebilecek kanallar çıkıyor fakat digital tv de nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum çanak bağlantısını yaptım ama bazı eklentiler yüklemem gerekiyor , yardımcı olabilirmisiniz.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
avertv türksat 3 a için kanalları otomatik bulsun diye yama çıakrdı

http://www.avermedia.eu/avertv/tr/ burada türksat 3 a uydusu için frekans güncellemsini indir 1.5 mb ondan sonra menüden ayarlara gel o yamayı kurduktan sonra oarada tüksat 3 a göreceksin onu işaretle universal ku band lnb işlaretle programla gel altta taramaya başla

bir video hazırladım senin için izlermisin avertv otomatik kanal taraması dijital için.

http://www.screentoaster.com/watch/stVEhTREVLQFxWR1pZU15a/avertv_turksat_3_a_otomatik_kanal_taramas

bahaddin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bulsun ama onu yükleyince malesef olmuyor progDVB gibi pro ları yüklemek gerekiyor mu ?

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138

bahaddin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bendeki problem galiba bu programın olmaması aver media center ile açıyorum AVERTV programını güncel linkini bulamadım lproyu bulursam hallederim inş bildiğiniz link var mı acaba

bahaddin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tekrar teşekkür ederim yazılımı indirip kurduktan sonra bilgi vercem yardımlarınız için teşekkür ederim

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138

bahaddin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tekrar çok teşekkür ediyorum dediğn şekilde aver tv ile yaptım ve su an tarama yapıyor kanalları buluyor, ve artık digital tv yi seyredebilcem ben sadece media center olduğu için işin içinden çıkamadım ,kendi sayfasında bu proyu bulamamıştım ilgilendiğin için sağol

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
rica ederim kardeşim faydalı olabildiğime mutluyum herhangi bir konuda bilgim dahilide yardımcı olurum diğer zamanlarda sorunun çözülmesinden dolayı memnunum sağolasın.

bahaddin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tehnaz kardeş benim bi sorum daha olcaktı sana aver tv da digital yayınlar yayınları buluyor fakat media center da aynı ayarlarla brt kıbrıs ı buluyor başka hiçbir kanla yok nedeni ne olabilir acaba

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
media centeri ben hiç kullanmadım değişik bir prtogam o belki onada diğeri,nde olduğu gibi ayarlar kısmından t
rksat 3 a yı göstermek gerekebnilir
şimdi bende indirip bakayım media centere

bende media centerde tarama bile yapmadı

ben zamanında programı kullanışsız ve gereksiz olduğundan kaldırmıştım bence sende kullanma media centeri sadece görsellik var normal programıyla kullan.

bahaddin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende kullanımı biraz daha kolay olduğu için tercih sebebimdi ayarlar kısmından ben aynı şekilde turksat 3a falan gösteriyorum diğer pro ile aynı şekilde sadece kktc brtk idi galiba o kanalı buluyor frekans ayarlarını kontrol edeyim bi bakalım olcak

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
inşallah olur ben o programı bir türlü kullanamadım
bu arada sana çok güzel bir program tavsiye edeyim geçen gün vermiştim forumda ama bu yeni sürümü daha fonsüyonellştirişlmiş hali görev çubuğunda mosennin scrool tuşuyla tablar arasında geçiş yaparsın yine orta scrrol tek tıklamada masa üstü gösterir ve tabların yerini dilediğin gibi değiştirirsin

programın ismi taskix