Aveanın İstanbul'daki Çekim Gücü..??

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SelamınAleyküm Arkadaşlar...

Turkcell fiyatları nedeniyle kullanmak istemiyorum...
Şu anda almak istediğim hat Vodafone, çekim gücü idare eder, fiyatları idare eder.

Ancak Avea...

Benim bütün akrabalarım neredeyse İstanbul'da istanbul dışınada çıkan birisi değilim.
Avea'nın fiyatları Turkcell ve Vodafone'dan iyi bu yüzden sıcak bakıyorum. Amcam Avea kullanıyor ve çekmediğini görmedim dedi.
2013'e yakın dönemlerde çekim gücüne yatırımlar yaptığını biliyorum Avea'nın bu yüzden biraz düzelmiştir.
İstanbul içinde iyi çekermi çekmemezlik yaparmı Avea?
Eyer yapmazsa Avea kullanıcam Avea kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Not: Neredeyse hiç mesajlaşmam, fazla telefonla konuşmam gerekmedikçe. Özellikle internete girerim.

Yorum yapan, yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Istanbul'un icinde sorunsuz 3G ceker.. Fakat biraz merkezden uzaklastiginizda binalarin konumu, telefonunuzun cekim gucu, telefonunuzun elinizdeki konumuna gore cekim kalitesi degisir ki diger hatlarda da bu sorun yasanir..

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Istanbul'un icinde sorunsuz 3G ceker.. Fakat biraz merkezden uzaklastiginizda binalarin konumu, telefonunuzun cekim gucu, telefonunuzun elinizdeki konumuna gore cekim kalitesi degisir ki diger hatlarda da bu sorun yasanir..

Hangi hattı kullanıyorsun, hangi hattı tercih ediyorsun?

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ankarada kullanıyorum sözleşmem biter bitmez kurtulucam bu aveadan. 3 kuruş fazla verecem çekmediğini görmicem çok şükür.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Hangi hattı kullanıyorsun, hangi hattı tercih ediyorsun?

Avea. Heryerde 3G cekiyor ve sorunsuz.. Yalniz evde bazen edge oluyor ama genellikle 3G. Evde edge olmasi binalarin sikligi ve telefonu tutusumdan kaynaklaniyor..

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
BUNLA ilgili konuyu ben zaten açmıştım onu incelemeni tavsiye ederim

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bende geçmek istiyorum ama adalar'da oturuyorum. burada ya çeker ya çekmez belli olmaz diye çekiniyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asla avea yı önermiyorum kesinlikle geçmeyin pişman olursunuz ben daha yeni kurtuldum hiç bir şekilde çekim gücü verdikleri rakamlara inanmayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea cekim güçü nasıldır yaa geçmeyi dusunuuyorum ama kararsızzım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
türkcell kullanıyorum çok pahalı sürekli istanbul sakarya arası yollardayım avea ya geçmek istiyorum 3g nasıl çekimde sıkıntı yaparmı kafama çok takılıyo yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler