Avea'nın Çılgın Tarifesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Avea'nın Çılgın Tarifesi

Avea'nın ses getiren 'Her Yöne Sınırsız' tarifesi ile ilgili olarak Avea yetkililerinden bilgi aldık. Avea'nın tarifesi ne kadar süreyle geçerli? Cevabı bu haberde
Avea'nın yeni tarifesiyle ilgili olarak merak edilen bazı soruların cevaplarını ve Avea'nın diğer gelecek planlarına dair bilgileri Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak'tan aldık.

İzleyin

Türkiye'de bir ilk olan bu tarifenin yanı sıra Avea, abonelerinin kullanım alışkanlıklarına yönelik mevcut tarifeleri ile de onların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu çerçevede Avealılar, HerYöne 150 tarifesi ile ayda sadece 16 TL'ye herkesle 150 dakika, HerYöne300 ile30 TL'ye herkesle 300 dakika ücretsiz konuşabiliyor.

MobilÖğrenci tarifesi ile abonelerimiz hem grup içini, hem diğer operatörleri avantajlı fiyatlara ararken, Avea SMS paketi ile faturasız hat sahipleri, sadece 39 kontör karşılığında her yöne 500 ya da Avea içi 5000 kısa mesaj gönderebiliyor. Paket 600 tarifesi ile ise aboneler, ayda 57 TL karşılığında tüm yurtiçi yönleri 600 dakika, şirket içini 3200 dakika ücretsiz arayabiliyor.

Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
avea personel plus hattını kullanıyorum.Aylık 30 tl faturam gelir ortalama.personel hattındaki bütün numaralarla sınırsız bedava konuşabiliyorum4 yıldır.Sağolsun varolsun memura yarıyor bu kampanyası

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Başından sonuna kadar Avea dedik ama bi pursaklar'a el atmadı buradan avea yetkililerine sesleniyorum niyeti bozdum Kim nerede servisi sayesinde vericilerin yerlerini tespit ettim bi gece operasyon yapıp işyerine en yakın vericiyi cevircem o tarafa doğru ahada buraya yazıyom

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Hazır telefon konusu açılmışken:Uzun görüşmelerin ispatlanmış bir çok zararlı etkisi var beyin hücrelerine.Mümkün mertebe kısa konuşmaya çalışın ve hoparlörü kullanın.

Sağlıklı günler ..

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Turkcell derim..:)

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu 500-5000 mesaj kampanyasını faturalı hat kullananlara da yapsan olmaz mı?Ha hacı :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ya türkcell uyuyon mu ya

ASAL02

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aveanın kampanyaları iyi ama Turkcellde her yerde çekiyor onun için iki hattıda kullanıyorum ...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Başından sonuna kadar Avea dedik ama bi pursaklar'a el atmadı buradan avea yetkililerine sesleniyorum niyeti bozdum Kim nerede servisi sayesinde vericilerin yerlerini tespit ettim bi gece operasyon yapıp işyerine en yakın vericiyi cevircem o tarafa doğru ahada buraya yazıyom
Avea duy bu feryadı :angry:

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Mobil öğrenci değişen hiçbir şey yok.Zaten iki hattım var birincil olanı da Turkcell