Avea'dan Vodafone'a geçeceğim yardım

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Avea'nın Kamu Mega tarifesini kullanmaktayım. Avea'nın internet hızından ve şerefsizliklerinden sıkıldım. Vodafone'a geçmek istiyorum. Ancak hattım kardeşimin adına kayıtlı. Numaramı Vodafone'a taşırken hattı üzerime alabilir miyim? Bunu yapabilmem için hangi yolları takip etmem gerekir. Hattı üzerime alabilmem için Avea bayisinden mi yoksa Vodafone bayisinden mi işlem yapacağım. Yardımınız için teşekkür ederim. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Taşırken hattı alamazsın. Kardeşin başvuru yapmalı ve hat taşındıktan sonra kardeşin ve kimliklerinizle en yakın bayiiye gittiğinizde hattı üzerine alabilirsin.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam benim hat küçüklükten kalma babamın üstündeydi turkcellden vodafone geçtim tarife için gayet memnunum çekiyor ve internet hızı istanbul da gayet iyi hatta babamın üzerineydi kendi üzerime almam gerekiyordu ücreti 50 60 tl idi bende vermek istemedim sonra müşteri hizmetlerini aradım hattı benim kullandığımı teyit ettirip üstüme alamadım fakat benim kullandıgımı belirttim orda işlem yaptı ve tarifeye geçebildim.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Hocam benim hat küçüklükten kalma babamın üstündeydi turkcellden vodafone geçtim tarife için gayet memnunum çekiyor ve internet hızı istanbul da gayet iyi hatta babamın üzerineydi kendi üzerime almam gerekiyordu ücreti 50 60 tl idi bende vermek istemedim sonra müşteri hizmetlerini aradım hattı benim kullandığımı teyit ettirip üstüme alamadım fakat benim kullandıgımı belirttim orda işlem yaptı ve tarifeye geçebildim.

Hat taşıma sırasında aynı zamanda hattımı kendi adıma alabilir miyim? Hat sahibini de yanımda mı getirmeliyim? Gerekli belgeleri getirsem olur mu?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hat taşıma sırasında aynı zamanda hattımı kendi adıma alabilir miyim? Hat sahibini de yanımda mı getirmeliyim? Gerekli belgeleri getirsem olur mu?

Benim sorduğum şubede getirmesine gerek yok dedi sadece gerekli belgeleri getirse olur dedi ve belirli ücreti.