Aveadan faturaya ek telefon

emin42360

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben aveadan faturaya ek telefon alicam forumu inceledim g3 ve z2 arasinda kaldim yorumlara baktigimda z2nin hep aşiri isinma problemi oldugu soyledin ve birde bir seriden sonrasinda bu sorun olmadigi söylendi ve aklim karisti simdi ben aveadan alacagim icin serilerinde tek secenegim var ve kararsizim g3 mu yoksa z2 mi bilemedim hala yardimci olursaniz sevinirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben aveadan faturaya ek telefon alicam forumu inceledim g3 ve z2 arasinda kaldim yorumlara baktigimda z2nin hep aşiri isinma problemi oldugu soyledin ve birde bir seriden sonrasinda bu sorun olmadigi söylendi ve aklim karisti simdi ben aveadan alacagim icin serilerinde tek secenegim var ve kararsizim g3 mu yoksa z2 mi bilemedim hala yardimci olursaniz sevinirim

G3 tabikide :)
Not bu telefonu aldıktan sonra avea nın bir tarifesini alacaksın ya orada sana gizlice avea video plus üyeliği açarlar çok dikkat et sormadan etmeden yapıyorlar, şahsen tanık oldum yakınımın telefonu aldım elıme baktım, video plus üyeliğiniz yenıelnecek 14 tl karsılıgında mesajı gördüm hemen iptal ettirdim sormadan etmeden oraya buraya üye yapabılıyolar dikkatli ol.

emin42360

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladim tesekkur ederim yardimlariniz icin :)

leonardo22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony den uzak dur çok ısınma oluyor manyaklaşıyor tlfn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a ben aveadan faturaya ek telefon almıştım takas yapmak istiyorum aldığım yerden takas yapabilrmiyim fazlası faturayla