Avea S.E.Ç Tarifeleri

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Avea'nın faturalı S.E.Ç. tarifelerinden konuşma ihtiyacınıza uygun olanı seçin, her yöne rahat rahat konuşmanın keyfini yaşayın!

S.E.Ç. 500 tarifesiyle ayda 20 TL'ye her yöne tam 500 dakika!
S.E.Ç. 1000 tarifesiyle ayda 30 TL'ye her yöne tam 1000 dakika!
S.E.Ç. 1500 tarifesiyle ayda 40 TL'ye her yöne tam 1500 dakika!
S.E.Ç. 3000 tarifesiyle ayda 80 TL'ye her yöne tam 3000 dakika!

Konuşmanın yanında, mesajlaşma ve cepten internet ihtiyacınız da varsa, Avea'nın S.E.Ç. Paketlerinden dilediğinizi seçin!
S.E.Ç. Bağlan paketiyle ayda 10 TL'ye SINIRSIZ İnternet! Paket detayları için tıklayınız.
S.E.Ç. Mesajlaş paketiyle ayda 10 TL'ye her yöne tam 5000 SMS! Paket detayları için tıklayınız.
S.E.Ç. 500-500 paketiyle ayda 10 TL'ye her yöne 500 SMS, 500 MB Cepten İnternet! Paket detayları için tıklayınız.
Kaynak

S.E.Ç. 50-50 Ayda sadece 3 TL!
50 MB Cepten İnternet
Her Yöne 50 SMS

Çok fazla SMS ve internet kullanmıyorsanız Faturalı S.E.Ç. 50-50 Paketi tam size göre! Ayda sadece 3 TL’ye SMS ve internet kullanımlarınızı sigortalayın, faturanızda sürprizlerle karşılaşmadan rahat rahat mesajlaşın ve cepten internetin keyfini çıkarın!

Kaynak

Faturasız
S.E.Ç. ile AVEA'lılar kendi paketlerini kendi yaratıyor!
Sen de numaranla AVEA'ya gel, kendi paketini seçmenin keyfini yaşa!

Önce dakikanı seç...
İster 9TL'ye 200 dakika, ister 19TL'ye 500 dakika, istersen 29TL'ye 1000 dakika!

Sonra da sadece 10TL'ye paketini ekle!

Her Yöne 5000SMS
Her Yöne 500 SMS + 500 MB
1GB Cepten İnternet
Kaynak

Artık numara taşımadan S.E.Ç Tarifesinden Faydalanabilirsiniz

• Kral Tarife veya Mobil Öğrenci Tarifelerindeki müşterilerimiz, 15 TL'ye her yöne 200 dakika, 25 TL'ye her yöne 500 dakika veya 35 TL'ye her yöne 1000 dakika konuşma paketlerini satın alabilirler. Konuşma paketlerini aldıktan sonraki 10 gün içinde ise, her yöne 5000 SMS, 1 GB cepten internet veya her yöne 500 SMS + 500 MB cepten internet ek paketlerini 10 TL'ye satın alabilirler.

Kaynak

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
"Sende numaranla avea ya gel"
Avea nın bu cümleyi kurmasından nefret ediyorum. arkadaş ben yıllardır avea kullandığım için niye cezalandırılıyorum da iyi tarifelere geçemiyorum. illa hattımızı başka bir operatöre mi taşıyacaz yani.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
S. E. Ç.
Sade, Ekonomik, Çeşitli

Yeni çıkan spor gazetesi gibi olmuş.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Hepsi aynı. Aboneyi kendisine çekene kadar her şey iyi, sonrası aynı tas aynı hamam.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bence cok cok iyi paketler olmus
Benim seçimim şöyle olacak
30 TL yükleyip ilk olarak 30 TL yüklediğim için AveA'lılarla 1000 dakika hediye
Sonra 9 TL'ye 200 dakika yapıp 10 TL'ye de 1gb internet paketi alıp
Kalan 10 TL'nin 9 TL'sine 11000 sms yaparım 1 lira'da vergiye gider
Paşalar gibi konsuruz nette takılırız :D :D

Bence cok cok iyi paketler olmus
Benim seçimim şöyle olacak
30 TL yükleyip ilk olarak 30 TL yüklediğim için AveA'lılarla 1000 dakika hediye
Sonra 9 TL'ye 200 dakika yapıp 10 TL'ye de 1gb internet paketi alıp
Kalan 10 TL'nin 9 TL'sine 11000 sms yaparım 1 lira'da vergiye gider
Paşalar gibi konsuruz nette takılırız :D :D

calderon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben gibi faturalı kullanmayanlar için gayet güzel :)

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
aynen dostum bende yıllardır avea kullanıyorum mevcut musterısıne kazık tarıfeler var yenı gelen musterıye bızden daha ucuz tarıfeler var...bu konu hakkında mesaj attım zaten aveaya ama gerı donen olmadı...sırf bu yuzden operatorumu degıstırcem....
Avea nın bu cümleyi kurmasından nefret ediyorum. arkadaş ben yıllardır avea kullandığım için niye cezalandırılıyorum da iyi tarifelere geçemiyorum. illa hattımızı başka bir operatöre mi taşıyacaz yani.

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Aynen hocam. Bu tarifeler ilk 1 yıl için geçerli. Sonra fiyatta bir bindirim oluyor. Mevcut müşterisine hiçbir güzel tarifesi yok Avea'nın. Ben de Avea'dan memnun olmama rağmen hiçbir kampanyası yok diye Turkcell'e geçtim. Şu an Turkcell'den hiç memnun değilim. Galiba yine Avea'ya geçeceğim.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Avea sağolsun özel müşteriymişiz 20 TL ye vergiler dahil herşey içinde fatura kesinlikle 20 TL yi geçmeden heryöne 500 dakika heröne 2000 sms ve 2 GB hızlı olmak üzere sınırsız internet tarifesi normalde 30-40-50 tl iken adamına göre bana 20 TL yaptılar faturalıya geçtim 1 ay önce. Memnunum. Tarifede kapatıldı artık.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
S.E.Ç. 50-50 Ayda sadece 3 TL! 50 MB Cepten İnternet Her Yöne 50 SMS

Çok fazla sms ve internet kullanmayanlar için bence uygun bir paket tavsiye ederim

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hoooooop işte bir avea reklamı dahaaa. internet reklamcılığında son nokta. reklam yapıyorsunuz eyvallah ama çıkın diyinki arkadaşlar avea bize sponsor oldu vs vs bizde reklamlarını yapmaya karar verdik. eyw. ama yoooook. neyse.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hoooooop işte bir avea reklamı dahaaa. internet reklamcılığında son nokta. reklam yapıyorsunuz eyvallah ama çıkın diyinki arkadaşlar avea bize sponsor oldu vs vs bizde reklamlarını yapmaya karar verdik. eyw. ama yoooook. neyse.

Reklam?? Bölümün adı cep telefonu operatörleri ve kampanyalar kimse kimseye sponsor değil ! konu güncellenmiştir yeni bir paket çıktığı için üyeleri bilgilendirmektir amacımız yanlış anlaşılma var galiba

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Reklam?? Bölümün adı cep telefonu operatörleri ve kampanyalar kimse kimseye sponsor değil ! konu güncellenmiştir yeni bir paket çıktığı için üyeleri bilgilendirmektir amacımız yanlış anlaşılma var galiba

pardon konu başlığına dikkat etmedim bi an. geçen bu tarz bi haber olmuştu farklı konuda üst üste ikinci olunca konu başlığı gözümden kaçmış. yanlış anlaşılma şimdi normale döndü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Düzgün Türkçe Kullanalım..

11.000 sms paketi için (1000 sms heryöne + 10.000 sms avea'lılarla) KAYIT yazıp 3900'a gönderiyoruz bu arada paket fiyatına zam geldi 10 TL oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea sınırsız internet dedi ama şimdi kesti her yöne 3000 . 2000 sms sınırsız internet 85 tl ama nerde internet 600mb kesti hepsi yalan hemde kocaman

bitsedegitsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
baska hattan 15 aralıga kadar faturalı aveaya gecersem konusmanın yanında herhangi bi paketi 1 tlye alcakmısım dediler bilginiz varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:Hepsi birbirinden beter, al birini vur öbürüne, mecbur olmasam hiç birini almam. Bir sürü yalan dolan ile insanların acziyetinden faydalanıp kampanya adı altında insanları sömürüyorlar. Hele birde yandım Allah diyene de '' siz o kısmını isterseniz iptal ettirebilirsiniz'' diyerek 3 katı 4 katı fatura ödemek zorunda kalıyoruz. bu arada olan vatandaşa oluyor.

mdervent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea Seç 500 tarifesine geçtim yanında 10 tl ye sınırsız net yaptım ilk ay sözleşme yapmadım hemen size özel kampanya dediler ve 12 ay boyunca 200 dk daha verdiler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mecburuz işte butun operatorlere ihtyacımız var ne yaparlarsa artık onlara kalmış