doğru söylüyosun da kullanmadan da olmuyor işte çağın gereksinimi, yine en hesaplı bu tür paketlerHayranim su GSM opratorlerinin Hiz ve Kota anlayislarina. !!!1 Gb. Internet!!! veriyor Adil kullanim kotali kotayi doldurursanda hizin !!!96Kbit!!! dusuyor artik bu hizla ucarsin ucarsin! DSL de bile adil kullanim kotalari %50 arttirildi (50 Gb'tan 75 Gb'a) uyanin artik uyanin ey kullanicilar bu tur paketleri kullanmayin boykot edin. talep olmayinca anlasinlar su teknoloji garibanlari 1 Gb ile neler yapilabildigini...
doğru söylüyosun da kullanmadan da olmuyor işte çağın gereksinimi, yine en hesaplı bu tür paketlerHayranim su GSM opratorlerinin Hiz ve Kota anlayislarina. !!!1 Gb. Internet!!! veriyor Adil kullanim kotali kotayi doldurursanda hizin !!!96Kbit!!! dusuyor artik bu hizla ucarsin ucarsin! DSL de bile adil kullanim kotalari %50 arttirildi (50 Gb'tan 75 Gb'a) uyanin artik uyanin ey kullanicilar bu tur paketleri kullanmayin boykot edin. talep olmayinca anlasinlar su teknoloji garibanlari 1 Gb ile neler yapilabildigini...
ben seç 500 e geçip hepsi faturalıda kampanyasına geçtim ben alabilir miyim şimdi bunu [MENTION=120836]M@STER[/MENTION]Maksi İnternet Paketi'ni sadece faturalı S.E.Ç. İnternet Ekle 500, S.E.Ç. İnternet Ekle 1000, S.E.Ç. İnternet Ekle 1500, S.E.Ç. İnternet Ekle 3000, S.E.Ç. Full Artı Full 500, S.E.Ç. Full Artı Full 1000, S.E.Ç. Full Artı Full 1500 ve S.E.Ç. Full Artı Full 3000 tarifelerindeki müşterilerimiz satın alabilirler.
Tarifen nedir 300 + 3000+ 3000 Faturalıya transfer tarifesinde misin? [MENTION=184691]kofdelisi[/MENTION]