Avea dan Bimcell e geçişte Ücret Alınıyor mu?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Eşimin Hattı Faturalı Kamu hattında idi.1000dk. 34 lira idi.Bu kadar konuşmadığından birazda fiyatından dolayı Bimcell e geçtik.
Son Faturada 55,83 gelmiş.Burada Faturasız hatta geçiş diye 13,99 lira ücret var.Bu Nasıl işdir yahu?
Başka Operatöre geçse idim bu Ücret alınmayacakmıydı? @byunker

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Avea Bu Her türlü kılıfına uydurur alır. Benim gibi tehdit edersen 262 TL faturayı 1 TL ye düşürürsün :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eşimin Hattı Faturalı Kamu hattında idi.1000dk. 34 lira idi.Bu kadar konuşmadığından birazda fiyatından dolayı Bimcell e geçtik.
Son Faturada 55,83 gelmiş.Burada Faturasız hatta geçiş diye 13,99 lira ücret var.Bu Nasıl işdir yahu?
Başka Operatöre geçse idim bu Ücret alınmayacakmıydı? @byunker

Merhaba, kontörlü hatta geçişlerde 20 TL ücret alınır ama 20 TL kontör olarak yüklenir hattınıza bimcell'e geçtiğiniz için durum biraz karışık,;avea alt yapısını kullanıyor şirket olarak farklı bu durumda geçiş ücreti alınıyor maalesef

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Merhaba, kontörlü hatta geçişlerde 20 TL ücret alınır ama 20 TL kontör olarak yüklenir hattınıza bimcell'e geçtiğiniz için durum biraz karışık,;avea alt yapısını kullanıyor şirket olarak farklı bu durumda geçiş ücreti alınıyor maalesef
Teşekkürler cevabınız için.:)
Bu Bimcell Avea nın bir tarifesi olarak görünüyor bildiğim kadarı ile.
Bu mantığa göre hattımıza 20 lira yüklenmesi gerekir yanılmıyorsam.
Bununla ilğili Avea Müşteri Hizmetlerinimi aramalıyım yoksa Bimcell imi?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Teşekkürler cevabınız için.:)
Bu Bimcell Avea nın bir tarifesi olarak görünüyor bildiğim kadarı ile.
Bu mantığa göre hattımıza 20 lira yüklenmesi gerekir yanılmıyorsam.
Bununla ilğili Avea Müşteri Hizmetlerinimi aramalıyım yoksa Bimcell imi?

Rica ederim
Avea Tarifesi değil Bimcell'e ait bir tarife
Hepsi için ortak çağrı merkezi numarası 500

Buroteknik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Operatörler her adımda illaki bir yolunu bulup para alırlar ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avedan bimcele geçtim. ama memnun değilim tekrar avea ya geçsem ne kdar ücret öderim

SincapHenry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Müşteri Hizmetleri arayın. Daha ayrıntılı cevaplar bulacaksınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aveadan bimcelle geçişte aveada yaptığın görüşmeler aveada mı kalıp siliniyor mu yoksa bimcelle transfer ediliyor mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eşimle birlikte aveadan bimcele geçtik. Birde ne görelim eşime 56.00 Tl bana 66.00 Tl fatura. Bime gittim bu nedir dedim aldığım cevap biz öyle bir ücret almadık. Geçiş ücreti alınması gerekiyorsa bunu Bim alması gerekmezmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır son bir fatura gelir sözleşmesibitmemişse o kadar gelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başka operatorler arası geçişte ucret alınmıyor..ama ben de bimcelle(faturalı avea hattımdan) geçtiğimde yansımıştı faturama. öncesinde vodafone (faturasız) den avea(yie faturasız) ya geçmiştim hiçbir ücret odemedim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence hiç bi ücret alınmıyor bende vadafon dan bimcell e geçtim hiç bi ücret ödemedim....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar şok cel 1000 dak 1000 sms dahil 7 tl üstelik kayızsız

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ey Adem bilmezsin ki Bimcell de Avea ya ait ve onun altyapısını kullanıyor. 😊

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ey Adem bilmezsin ki Bimcell de Avea ya ait ve onun altyapısını kullanıyor. 😊
Bimcell ayrı avea ayrı Bimcell hattı olan arkadaşım var avea nin hiçbir paketinden yararlanamıyor geçen gün tekrar avea ya geçmek için evrakları imzaladı bugün geçti .Bu arada Bimcell é geçiş ücretsiz .

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bimcell ayrı avea ayrı Bimcell hattı olan arkadaşım var avea nin hiçbir paketinden yararlanamıyor geçen gün tekrar avea ya geçmek için evrakları imzaladı bugün geçti .Bu arada Bimcell é geçiş ücretsiz .
Dostum bunu 2,5 sene Avea çağrı merkezinde çalışmış birine söylüyorsun.. Bimcell Avea dan ayrı değil maalesef. Aynı şekilde taraftar cell hatları da.. Hepsi Avea altyapısını kullanıyor.
Öyle ki müşteri hizmetlerinde çalıştığım seneler bimcell ve taraftar cell lerden gelen çağrıları da karşılıyorduk..
O yüzden birşey söylemeden önce düşün.
Bimcell olan tabii ki Avea nın tarifelerinden yararlanamaz ve tabii ki geçişlerde ayrı form ve evrak imzalaması gerekir. Yoksa insanlar nereden nasıl inanacak ve anlayacak ikisinin farklı olduğuna..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kardeşim ben sana bimcell kendi alt yapısını kullanıyor demedim. İkisi farklı bir operatör ama bimcell avea alt yapısı kullanıyor bu kadar basit. Alt yapı ve call Center işlemleri iki şirket arasındaki sözleşmelere bağlı . Bimcell avea nin değil bunu bilmen lazım. İstediğin yerde çalış bu bilgi kesik ve net bilgi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Edit: Kaynak http://www.bimcell.com.tr/Content/220/gizlilik-ve-guvenlik.aspx

Buradan anlayabilirdin aslında bimcell bim in bir operatörü sadece aveanın şebekelerini kullanıyor.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Kardeşim ben sana bimcell kendi alt yapısını kullanıyor demedim. İkisi farklı bir operatör ama bimcell avea alt yapısı kullanıyor bu kadar basit. Alt yapı ve call Center işlemleri iki şirket arasındaki sözleşmelere bağlı . Bimcell avea nin değil bunu bilmen lazım. İstediğin yerde çalış bu bilgi kesik ve net bilgi.
Bilmemek ayıp değil kardeş lütfen zorlama. Bimcell Avea ya ait sanal bir GSM hizmetidir..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
http://www.bimcell.com.tr/Content/220/gizlilik-ve-guvenlik.aspx linke gidip bir okusan iyi edersin doğru dedin bilmemek ayıp değil benim sayemde öğrenmiş ol.

http://www.bimcell.com.tr/Content/220/gizlilik-ve-guvenlik.aspx linke gidip bir okusan iyi edersin doğru dedin bilmemek ayıp değil benim sayemde öğrenmiş ol.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Bunu uzun zaman önce okudum ben okumakla iyi etmişsin en azından hayal dünyasından çıkarsın belki. Tamamını okusaydın bari.

Edit: İkisi adından da anlaşılacağı üzere tabii ki farklı bir operatör. Ancak Bimcell tüm altyapısını ve sözleşmelerini Avea dan sağlıyor.
Bu sözleşme mart 2012 yılında başladı. Kar marjının büyük çoğunluğu Avea ya aittir.
Bunlar şirket içi bilgi internetten bulamazsın sana söylemediğim daha pek çok detay var.
Ama seni inandırmaya çalışıp zaman kaybedecek kadar boş vaktim yok maalesef.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bunu uzun zaman önce okudum ben okumakla iyi etmişsin en azından hayal dünyasından çıkarsın belki. Tamamını okusaydın bari.

Edit: İkisi adından da anlaşılacağı üzere tabii ki farklı bir operatör. Ancak Bimcell tüm altyapısını ve sözleşmelerini Avea dan sağlıyor.
Bu sözleşme mart 2012 yılında başladı. Kar marjının büyük çoğunluğu Avea ya aittir.
Bunlar şirket içi bilgi internetten bulamazsın sana söylemediğim daha pek çok detay var.
Ama seni inandırmaya çalışıp zaman kaybedecek kadar boş vaktim yok maalesef.
Benim ilk attığım mesaja bak bakim ne demişi,m bimcell ayrı operatör demişim ben sana onu kanıtlamaya calsııyorum ben sana bimcell kendı alt yapsıın kulanyıor dıye bır laf etmısmıyım ? Acıkla daha neyi tartıştığını bilmeden laf yarısına girme ben ne yazmısım ılk basta ve sonrasında sırası ıle oku ve yazdıklarını oku.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Benim ilk attığım mesaja bak bakim ne demişi,m bimcell ayrı operatör demişim ben sana onu kanıtlamaya calsııyorum ben sana bimcell kendı alt yapsıın kulanyıor dıye bır laf etmısmıyım ? Acıkla daha neyi tartıştığını bilmeden laf yarısına girme ben ne yazmısım ılk basta ve sonrasında sırası ıle oku ve yazdıklarını oku.
Sen ikisi tamamen ayrı demeye çalıştın dostum. Bende ne kadar ayrılar onu izah ettim. No problem.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İkisi ayrı şirket sadece avea alt yapısı kulanıyor avea da buna karşılık kardan pay alıyor bu kadar basit. Bimcell avea nın değil .

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
İkisi ayrı şirket sadece avea alt yapısı kulanıyor avea da buna karşılık kardan pay alıyor bu kadar basit. Bimcell avea nın değil .
Bu proje imzalanmadan öncesinde Bimcell in Avea dan ayrı operatör olduğuna insanları inandırabilecekleri konusunda kafamda soru işaretleri oluşmuştu.. Avea ve Bim in bunu nasıl başarabileceğini düşünürken Nöropazarlamanın gerçek gücünü ortaya koyduklarını gördüm. 1sene sonrasında insanlar çoktan alışmıştı, tamamen farklı bir operatör zannetmişti bile. O zaman Avea nın bunu başarabildiğini kabullenmiştim. Gerçekten de başarmış. [emoji4]

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tamam kardeşim sen git biz seni arayacağız .