Avast! v8 Ücretsiz Türkçe Sürüm ve Özellikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Öncelikle bir avast! hesabı yaratmanız gerekiyor, alttaki linkte bulunan formu doldurun,

Adres:
https://my.avast.com/registration

avast! v8 ücretsiz Türkçe sürümünü alttaki linkten indirebilirsiniz,

İndir:
http://www.avast.com/tr-tr/get/7PFfdUav

Kurulumu tamamladıktan sonra sizden lisans kodu istenecektir, ücretsiz 1 yıllık lisansı alttaki linkte bulunan formu doldurarak alabilirsiniz,

Adres:
http://www.avast.com/tr-tr/registration-free-antivirus.php

m9zl0.gif

Özellikler:

Dosya sistemi kalkanı
Web kalkanı
Posta kalkanı
Ağ kalkanı
P2p kalkanı
Anlık mesajlaşma kalkanı
Davranış kalkanı
Komut dosyası kalkanı
Bulut Zeka Özelliği ( Bu özelik sayesinde anlık güncellemeler sağlanarak en son tehlikelere karşıda önlem alınmış olunur. )
Tarayıcı Temizliği ( Bu özellilk rahatsız edici tarayıcı araç çubuklarını bilgisayarınızdan kaldırır. )
Site engelleme ( Bu özellik sayesinde engellenmesini istediğiniz website adreslerini belirleyebilirsiniz. )

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
avast kullanıyorum neden işe yaramıyormuş Avast profesyoneller içindir...

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
avast kullanıyorum neden işe yaramıyormuş Avast profesyoneller içindir...

Sadece Avast için değil, tüm güvenlik yazılımları bilinçsiz kullanıcılar içindir. Ama bu kullanmıyorum anlamına gelmiyor. Ne kadar dikkat etsem de sistemimde kullanırım güvenlik yazılımını. Avast veya diğerleri..

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sağol dostum kayıt oldum yarım saat içinde e-posta adresinize lisans kodu gönderilecek denildi. Bi bekleyelim gelecek mi acaba? :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Avast'ı küçük görmek hayatta kabul edilemez bir durum.Free versiyonu diğerlerine göre oldukça kalitei bir güvenlik düzeyinde.Denenmeli.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Avast'ı küçük görmek hayatta kabul edilemez bir durum.Free versiyonu diğerlerine göre oldukça kalitei bir güvenlik düzeyinde.Denenmeli.

Kesinlikle, testlerde gayet başarılı sonuçlar alıyor.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Kullandığım ilk antivirüs. Benim için yeri çok başka:).

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
2007'den beri avast kullanıp arkadaşlarıma tavsiye ederim en önemli nedeni kayıt olursanız ev kullanıcılarına 1 yıllık lisans veriyor ve bu şekilde istediğiniz kadar lisans tazeleyebiliyorsunuz.

Avast antivirüs programını ilk kullandığım dönemlerde en çok memnun kaldığım özelliği sisteme bulaşan virüsleri temizlemek için sistemi yeniden başlatıp windows başlamadan önce çalışıp boot ekranından virüs taraması yapması hatta bununla ilgili bir anım bile var ve bu özelliği yeni sürümde nasıl çalışıyor tam bulamadım ama silemediği virüsler için kendisi bu işlemi başlatıyor.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
2007'den beri avast kullanıp arkadaşlarıma tavsiye ederim en önemli nedeni kayıt olursanız ev kullanıcılarına 1 yıllık lisans veriyor ve bu şekilde istediğiniz kadar lisans tazeleyebiliyorsunuz.

Avast antivirüs programını ilk kullandığım dönemlerde en çok memnun kaldığım özelliği sisteme bulaşan virüsleri temizlemek için sistemi yeniden başlatıp windows başlamadan önce çalışıp boot ekranından virüs taraması yapması hatta bununla ilgili bir anım bile var ve bu özelliği yeni sürümde nasıl çalışıyor tam bulamadım ama silemediği virüsler için kendisi bu işlemi başlatıyor.

avast! 8 ile bilgisayar açılışında otomatik şekilde tarama özelliğini aktif etmek için,

• avast arayüzünü açın
  • Güvenlik bölümüne geçiş yapın
  • Tarama sekmesini seçin
  • Karşınıza çıkan seçeneklerde en altta açılışta tarama özelliğini göreceksiniz, onu aktif edin
  • Bir sonraki açılışta tarama işlemi gerçekleşecektir.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

1 yılın sonunda tekrar mı kayıt oluyorsun.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet Avast Türkiye sayfasında yardım kıslımnda lisans merkezi var bilgileri dolduruyorsunuz lisans mail olarak geliyor.
Mail bazen geç geliyor ortalama 24 saatte geliyor

Lisans alma sayfası

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Ek bilgi olarak avast! 8 sürümünde SafeZone denilen bir özellik mevcut, bu özellik aktif edildiğinde işletim sisteminizden bağımsız olarak bize güvenli bir alan yaratılıyor, online alışveriş ve bankacılık işlemleri yapılırken gerçek bilgisayar bu sanal ortam sayesinde casus yazılımlar ya da key logger gibi zararlı yazılımlardan uzak tutulur.

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben hem bilgisayarda hem de telefonumda kullanıyorum. Gayet de memnunum.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
antivirüs testlerinde v8 kaçıncı sırada?