Avast Premium Nasıl?

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
İyi akşamlar arkadaşlar bir arkadaşım Avast Premium aldı. Benim cihazı listesine ekledi. Programı bilgisayara kurdum şu anlık bi sıkıntı yok ama sizce kullanılır mı? Tavsiye eder misiniz?

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Bir ara bilgisayarda nereden geldiyse yüklüydü memnun kalmadım. Antivirüs programı kullanmayı pek tavsiye etmiyorum bilgisayarda anormal bir durum olursa (aşırı donma vs) o zaman Malwarebytes veya Kaspersky yükleyip taratıyorum. Bence antivirüsler arasında en iyisi Kaspersky.

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Eğer bilgisayarı yavaşlatmıyorsa kullanılır.
Şu an için herhangi bir yavaşlama yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ara bilgisayarda nereden geldiyse yüklüydü memnun kalmadım. Antivirüs programı kullanmayı pek tavsiye etmiyorum bilgisayarda anormal bir durum olursa (aşırı donma vs) o zaman Malwarebytes veya Kaspersky yükleyip taratıyorum. Bence antivirüsler arasında en iyisi Kaspersky.
Hocam yukarıda belirttiğim gibi bir nevi ücretsiz olarak Avast premium kullanıyorum. Ondan dolayı sormak istedim. Ama yine de bir çok kişi kötü dediği için ayrica bır de ben burdan sormak istedim

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Antivirüs tercih etme bence hepsi kasıyor , Windows 10 son sürüm ve Defender hep işimi görüyor 10 sürümünden beri

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Antivirüs tercih etme bence hepsi kasıyor , Windows 10 son sürüm ve Defender hep işimi görüyor 10 sürümünden beri
Bende bir kasma yok şu anlık. Bu arada son sürümden çoğu kişi memnun değil diye güncelleme yapmadım.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Nasıl hocam memnun musunuz? Ek olarak hangi bilgisayarı kullanıyorsunuz?

Değilim :D , yazıcım farklı bir model , onun için Özel bir yazılım kullanıyordum , 19564 model de bir anda sorun çıktı ve yazılım çöktü mecburen 1909 ‘u tekrar kurdum , PC olarak ‘da Asus ViVo PC kullanıyorum ( 16 GB RAM 256 GB ssd)

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Değilim :D , yazıcım farklı bir model , onun için Özel bir yazılım kullanıyordum , 19564 model de bir anda sorun çıktı ve yazılım çöktü mecburen 1909 ‘u tekrar kurdum , PC olarak ‘da Asus ViVo PC kullanıyorum ( 16 GB RAM 256 GB ssd)
Geçmiş olsun ?. Aslında beta yerine 1903 kullansanız daha iyi olur çünkü genellikle sonu 9 ile biten versiyonlar da hep bı sıkıntı oluyor. Bende 1803 kullanıyorum. Gayet memnunum hatta bana kalırsa 1703 daha iyiydi. Benim bilgisayarımda Acer Nitro 5 i7 7700hq 16 GB 128+1tb GTX 1050 ti modeli

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
bildiğin gibi değil :D , o kadar uğraştırıyor ki windows , o yüzden yıllar önce kişisel bilgisayarım macOS 'a geçiş yaptım format derdi yok mis gibi

Geçmiş olsun ?. Aslında beta yerine 1903 kullansanız daha iyi olur çünkü genellikle sonu 9 ile biten versiyonlar da hep bı sıkıntı oluyor. Bende 1803 kullanıyorum. Gayet memnunum hatta bana kalırsa 1703 daha iyiydi. Benim bilgisayarımda Acer Nitro 5 i7 7700hq 16 GB 128+1tb GTX 1050 ti modeli

bluviaggiatore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bence en iyisi bitdefender , Kullandığı motor ve arayüz PC ye yük getirmiyor ve iyi bir fiyata alma şansı da var . Total security versiyonu 5 cihaz için 27 usd aşağıdaki linklerde var .

Global lisans olduğu için vpn kullanımına da gerek yok o yüzden hotukdeals üzerinden almakta da sıkıntı yok zaten bitdefender store da satılıyor bu fiyata

Hotukdeals linki : bitdefender 60% indirimli

Alternatif : bitdefender ürünleri

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
bildiğin gibi değil :D , o kadar uğraştırıyor ki windows , o yüzden yıllar önce kişisel bilgisayarım macOS 'a geçiş yaptım format derdi yok mis gibi
En iyisini yapmışsınız. Apple laptop alanında zaten çok iyi macOS sürümü de eğer her konuda desteklense windows dan kat kat iyi olur :D .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence en iyisi bitdefender , Kullandığı motor ve arayüz PC ye yük getirmiyor ve iyi bir fiyata alma şansı da var . Total security versiyonu 5 cihaz için 27 usd aşağıdaki linklerde var .

Global lisans olduğu için vpn kullanımına da gerek yok o yüzden hotukdeals üzerinden almakta da sıkıntı yok zaten bitdefender store da satılıyor bu fiyata

Hotukdeals linki : bitdefender 60% indirimli

Alternatif : bitdefender ürünleri
Eğer avast bilgisayarımda kasmalara neden olursa veya başka bir sorun oluşturursa değerlendiririm teşekkürler :)