Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haklısın ben de böyle bir sorun yaşamıştım.
Kaldırdığımı sanıp başka bir virüs programı kurmuştum.
Sonra mavi ekran hatası alınca sebebinin bu olduğunu öğrendim.
''aswclear'' diye ufak bir programla kaldırmıştım kalıntıları.
Google amcadan bul indir halleder herhalde.
Başlangıçta çalışmakta olan Avast'ı devre dışı bırakman gerek. Başlat > Çalıştır > msconfig > Seçmeli Başlangıç'tan Avast kutucuğundan tiki kaldırıp sistemi tekrar başlatman gerek.
Avast'ı tekrar kur sonra korumayı devre dışı bırakarak ve görev yöneticisinden Avast'a ait .exe dosyasını işlemi sonlandır ile sonlandırarak normal şekilde Avast'ı kaldır. Sistemi tekrar başlatman istenildiğinde Başlat > Çalıştır > msconfig > Seçmeli Başlangıç'tan Avast kutucuğundan tiki kaldırıp sistemi tekrar başlat.
LaWa teşekkürler dediğin programı indirip güvenli modda açıp sildim 4,8 pro kurdum çok teşekkür ederim, Krazky seninkine gerek kalmadı belki ama çok teşekkür ederim sana da
Bir acemi olarak şu Awast konusu beni de rahatsız ediyor ve sormak isterim bilgisayarım şu an açıkken nasıl tekrar " güvenli modda " açacagım..? Anlatırsanız sevinirim, tesekkürler...