Avast 5'i kaldırdığımı sanmıştım ama yanılmışım!

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Haklısın ben de böyle bir sorun yaşamıştım.
Kaldırdığımı sanıp başka bir virüs programı kurmuştum.
Sonra mavi ekran hatası alınca sebebinin bu olduğunu öğrendim.
''aswclear'' diye ufak bir programla kaldırmıştım kalıntıları.
Google amcadan bul indir halleder herhalde.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Başlangıçta çalışmakta olan Avast'ı devre dışı bırakman gerek. Başlat > Çalıştır > msconfig > Seçmeli Başlangıç'tan Avast kutucuğundan tiki kaldırıp sistemi tekrar başlatman gerek.

Avast'ı tekrar kur sonra korumayı devre dışı bırakarak ve görev yöneticisinden Avast'a ait .exe dosyasını işlemi sonlandır ile sonlandırarak normal şekilde Avast'ı kaldır. Sistemi tekrar başlatman istenildiğinde Başlat > Çalıştır > msconfig > Seçmeli Başlangıç'tan Avast kutucuğundan tiki kaldırıp sistemi tekrar başlat.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
LaWa teşekkürler dediğin programı indirip güvenli modda açıp sildim 4,8 pro kurdum çok teşekkür ederim, Krazky seninkine gerek kalmadı belki ama çok teşekkür ederim sana da :)

İşte shiftdelete farkı bi sorunum daha halloldu :)

ÇÖZÜLDÜ

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ben de Esetle uğraştım bugün. :D
ekrn.exe'yi durduramıyordum bir türlü. Ne üstüne kuruyor ne de kaldırıyordu programı. Kendi yöntemlerimle hallettim. :)

Cyberwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir acemi olarak şu Awast konusu beni de rahatsız ediyor ve sormak isterim bilgisayarım şu an açıkken nasıl tekrar " güvenli modda " açacagım..? Anlatırsanız sevinirim, tesekkürler...

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Sistemi tekrar başlatıyorsunuz.. dos ekranı başlar başlamaz seri şekilde F8 e basın.. Güvenli mod menüsü gelecektir.

Cyberwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili adabay çok tesekkur ederim... Sevgilerimle...