Avast 5

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam herkese. Aranızda Avast 5 kullanan var mıdır ? Henüz deneme sürüm olduğu için kurmadım. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevaplarınızı bekliyorum. Lütfen...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
uzak dur. ne betasına ne de finaline. avast çok kötü. virüsleri bulur ama engelleyemez. virüs bulaşınca da dosyayı komple siler. avira antivir free yükle

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sakınlıkla :D avast kullanma derim.

Avira antivir veya Eset nod32 kullanabilirsin.
Biraz daha ileri düzey kullanıcıyım dersen Kaspersky...

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben avast kullanıyorum cokta memnunum kullanmanı tavsiye ederim. bulunan virüsleri engelliyor. herkeze tavsiye ederim

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bende tavsiye etmem donanımın düşükse bilgisayarın eski ve yavaşsa eset nod 32 hızlıysa kaspersky antivirus kullanmanı öneririm...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bir ara eş dost " ya şu bilgisayara bi haller oldu. Bi bakıver" diye çağırıyordu. Baktım hepside aynı trojandan. Hepsili elle temizledim. Çağıranların yarısında avast avast vardı diğer yarısında hiç bir gücenlik yazılımı yoktu. Uzunca bir zaman geçmesine rağmen avast bu trojanı hala tanımıyordu. O günden beri avast kara listede.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Önyargıları bir kenara bırakmak lazım artık. Son birkaç aydaki testlerde güvendiğiniz antivirüslerden çok daha iyi sonuçlar almakta Avast. Eski Avast değil yani artık.

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Önyargıları bir kenara bırakmak lazım artık. Son birkaç aydaki testlerde güvendiğiniz antivirüslerden çok daha iyi sonuçlar almakta Avast. Eski Avast değil yani artık.
Evet bencede önyargılardan kurtulun arkadaşlar avast eski avast değil.Özellikle virüsü algılama hızı çok iyi.4sürümünü uzun süre kullandım.5 sürümüne alışamadım bir türlü.Hala 4 sürümü diyorum.