AutoCombo

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bircok arkadaşımızın oyun oynarken yadadıgı sıkıntılardan biride sürekli aynı şeyleri yapmak.Bunu online oyunlarda cok fazla yaşıyorlar. Buna çözüm olrak NS yazılım bir klavye programı yaratdı. Şuan bildigim kadarıyla ücretsiz satın alına biliyor ama 5 gün deneme sürümü aktif oldugu için pek satış yapmıyor firma birkaç haftaya kadar program içerigini degiştirerek programın deneem sürümü 1 güne inicek ve pralı versiyonu satılıcak.. Şuanki versiyon kısıtlamalı olrak biliyorum.
Kısaca özeligini yazım.
Program belirldigini Klavye tuşlarını belirledigini süre dahilinde vurur.
Bir dönem Kinght Online oyununu oynamıştım. Boş vaktimde. Asassin karekteri. Bu karekterde çok fazla tuş vuruşu oldugu için oyun tam bir işkenceye dönmüştü. Bu gibi sorunları yaşayan kulanıcılar için geliştirilmiş.
Yazılım NS Grup Yaptıgı için Programın İçerigini Biliyorum Bu Yüzden Paylaşmak istedim. Bircok Oyunda Kulanılıyor.
www.AutoCombo.Com Adres Bu incelemek isteyen Arkadaşlar Baka Blir.
Adres verme ile ilgili sıkıntı varsa konu kapata bilrisiniz.
Kolay gelsin.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Özelliklede knight oynayanların işine yarayacak gibi duruyor :)

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Cok Tuş Kulanımı Söz Konusuysa Bance Salıklı Bir Yazılım.
Cünkü Oyunlar için Yaızlan Yazımlımlar Hep Hile Taşır Bunun Farkı Klavyeden Yapa Bilcegin Şeyleri Yapması Yani Bir İnsan Yapa Bilcegi Cok Zor işleri Yapar. Diyerlerini İnceledim Bİraz Yok TBL Hack 10 Ok Atıranı Filan Gibi Oyuna Zarar Vericek Yazılımlar İçeriyor.
Bunun Yanı Sıra Benzerleriyle Arasındaki Fiyat Farkı.
Güzel Bir Yazılım Umarım Kayda Deger Bir Paylaşım Olmuştur.