Autocad sorunu

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar autocad i yükledikten sonra bu sorun karşıma çıktı.Bilgisayar normalde sitem boşatayken 1.10 gb ram harcarken şimdi 1.45 veya 1.50 gb ram harcıyor.Bunu bi türlü çözemedim işlemlerde de birşey göremedim.Yardımalrınızı bekliyorum ...

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Biraz daha detay ver. İşletim sisteminden tut Autocad versionuna kadar. Ayrıca olayı biraz daha aç Autocad kurdun hiçbirşey çalışmadan mı ram yiyor yoksa Autocad açıkken mi ?

Arkadaşlar sana gereken yardımı yapıcaklar.

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha detay ver. İşletim sisteminden tut Autocad versionuna kadar. Ayrıca olayı biraz daha aç Autocad kurdun hiçbirşey çalışmadan mı ram yiyor yoksa Autocad açıkken mi ?

Arkadaşlar sana gereken yardımı yapıcaklar.

İşletim sistemim windows 7 kullandığım versiyon Autocad 2010 bu benim masüstü bilagsayrın.Ben bu olayı laptopta fark ettim onunda işletim sistemi windows 8 Autocad i yükledim çalışıyomu diye baktım çünkü daha dersini almadım bi garipilik fark ettim normalde 2.0 gb harcıyodu sitem boştayken şimdi 5 gb harcıyor.Masüstü bilgisayarda az da olsa kasmaya başladı görev yönetcisini açtım normalden fazla harcıyor.Bi çözüm bulamdım.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Görev yöneticisinin işlemler sekmesini tam ekran resmini çekip buraya ekle yardımcı olabilirim.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
auto caddde pek sorun yapmaz ama cracklimi ?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
System geri yükleme ile systeminizi eski haline alın ve temiz bir kurulum yap ama yapmadan önce virüs taraması yaptırtı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca yeni baslıyorsun madem demo sürümden çalış..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2014 kullanıyorum sorun yok bende...

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorun kalmadı gibi bilgisayar eski harcadığı ram değerine geldi.İlgilenen bütün arkadaşlara teşekür ederim ...