Entürkteynment
Doçent
Merhaba arkadaşlar 4 Gb belleğe sahip Gtx950m ekran kartım var önceleri sorun olmuyordu fakat iki gündür kasma yaşıyorum ve çizim yapamıyorum.Oyunlarda sıkıntı olmuyor,galiba Autocad'te sorun var nasıl düzeltebilirim ?
AutoCad orjinal mi ? Ayrıca gereksiz yazılım olabilir cihazınızda.Merhaba arkadaşlar 4 Gb belleğe sahip Gtx950m ekran kartım var önceleri sorun olmuyordu fakat iki gündür kasma yaşıyorum ve çizim yapamıyorum.Oyunlarda sıkıntı olmuyor,galiba Autocad'te sorun var nasıl düzeltebilirim ?
Evet orjinal 2015 sürümü. Autocad de bu tür sorunlar yaşanabiliyor sıkıntılı bir program yüksek grafik performansı gerekiyor.Fakat bilgisayarımın buna yeterli olduğunu düşünüyorum.AutoCad orjinal mi ? Ayrıca gereksiz yazılım olabilir cihazınızda.
Silip baştan kurun. Ccleaner ile bi temizlik yapın.Evet orjinal 2015 sürümü. Autocad de bu tür sorunlar yaşanabiliyor sıkıntılı bir program yüksek grafik performansı gerekiyor.Fakat cihazımın buna yeterli olduğunu düşünüyorum.
Benim babam GT940M'li laptopta bile kullanabiliyor. Bence de silip yeniden yükleyin.Evet orjinal 2015 sürümü. Autocad de bu tür sorunlar yaşanabiliyor sıkıntılı bir program yüksek grafik performansı gerekiyor.Fakat bilgisayarımın buna yeterli olduğunu düşünüyorum.