AutoCad Kasma Sorunu

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Merhaba arkadaşlar 4 Gb belleğe sahip Gtx950m ekran kartım var önceleri sorun olmuyordu fakat iki gündür kasma yaşıyorum ve çizim yapamıyorum.Oyunlarda sıkıntı olmuyor,galiba Autocad'te sorun var nasıl düzeltebilirim ?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Merhaba arkadaşlar 4 Gb belleğe sahip Gtx950m ekran kartım var önceleri sorun olmuyordu fakat iki gündür kasma yaşıyorum ve çizim yapamıyorum.Oyunlarda sıkıntı olmuyor,galiba Autocad'te sorun var nasıl düzeltebilirim ?
AutoCad orjinal mi ? Ayrıca gereksiz yazılım olabilir cihazınızda.

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
AutoCad orjinal mi ? Ayrıca gereksiz yazılım olabilir cihazınızda.
Evet orjinal 2015 sürümü. Autocad de bu tür sorunlar yaşanabiliyor sıkıntılı bir program yüksek grafik performansı gerekiyor.Fakat bilgisayarımın buna yeterli olduğunu düşünüyorum.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Evet orjinal 2015 sürümü. Autocad de bu tür sorunlar yaşanabiliyor sıkıntılı bir program yüksek grafik performansı gerekiyor.Fakat cihazımın buna yeterli olduğunu düşünüyorum.
Silip baştan kurun. Ccleaner ile bi temizlik yapın.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Evet orjinal 2015 sürümü. Autocad de bu tür sorunlar yaşanabiliyor sıkıntılı bir program yüksek grafik performansı gerekiyor.Fakat bilgisayarımın buna yeterli olduğunu düşünüyorum.
Benim babam GT940M'li laptopta bile kullanabiliyor. Bence de silip yeniden yükleyin.