TheLastTereyağı
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 588
Beyler bir Auto-Clicker Verir misiniz. NOT:Auto-Clicker Hile değildir, Sistem içindeki kodu değiştirmez ve bu yüzden hile sayılmaz
Bana göre emek hırsızlığıdırBeyler bir Auto-Clicker Verir misiniz. NOT:Auto-Clicker Hile değildir, Sistem içindeki kodu değiştirmez ve bu yüzden hile sayılmaz
Telefon için mi?Beyler bir Auto-Clicker Verir misiniz. NOT:Auto-Clicker Hile değildir, Sistem içindeki kodu değiştirmez ve bu yüzden hile sayılmaz
değil PC içinTelefon için mi?
Malesef bilmiyorum o zaman rahatsızlık verdiysem özür dilerim hocamdeğil PC için
Tıklamalı oyunlarda clicker kullanmayan neredeyse yok. Nasıl emek hırsızlığı oluyor?Bana göre emek hırsızlığıdır
Tıklamalı oyunlarda clicker kullanmayan neredeyse yok. Nasıl emek hırsızlığı oluyor?
Kardeş Auto-Clicker verecekseniz verin vermeyecekseniz konuşmayınBana göre emek hırsızlığıdır
Kardeş?Kardeş Auto-Clicker verecekseniz verin vermeyecekseniz konuşmayın
Ben böyle seslenirim herkese.Kardeş?
GoSmart`ın var mı? bana program lazım.Mousenizin driveri varsa ordan auto-clicker ayarlayabilirsiniz.
Mousenizin tam adını söylermisiniz? bazı auto-clickler programlarında zararlı yazılımlar olabiliyor tavsiye etmem.GoSmart`ın var mı? bana program lazım.
bunlar güvenilir mi?Free Auto Clicker - İndir
Free Auto Clicker, ücretsiz ve güvenli indirme. En güncel Free Auto Clicker sürümü. Çevrimiçi anketleri doldurmaya dahil misiniz veya işiniz web sayffree-auto-clicker.softonic.com.tr
2. öneririm ama ilki de fena değil. Tek sıkıntısı tıklamayı durdurmadan kapatınca hata veriyor.![]()
AutoClicker
Download AutoClicker for free. A full-fledged autoclicker with two modes of autoclicking. A full-fledged autoclicker with two modes of autoclicking, at your dynamic cursor location or at a prespecified location. The maximum amounts of clicked can also be set (or left as infinite).sourceforge.net
Ben onları kullanmadığım için bilmiyorum.bunlar güvenilir mi?
GoSmart 2.4Ghz Wireless Optical MouseMousenizin tam adını söylermisiniz? bazı auto-clickler programlarında zararlı yazılımlar olabiliyor tavsiye etmem.
Öyle bir mouse gözükmüyor internette ? driveri yok sanırım ben arkadaşlara bırakıyorum.GoSmart 2.4Ghz Wireless Optical Mouse
A101 Mouse`si. Bence Program lazımÖyle bir mouse gözükmüyor internette ? driveri yok sanırım ben arkadaşlara bırakıyorum.
A101de satılan bir marka. Zaten 2.4 Ghz usb aygıt olarak gözükür tak çalıştır faredir çoğu fare gibi. Bu yüzden driverda yoktur.Öyle bir mouse gözükmüyor internette ? driveri yok sanırım ben arkadaşlara bırakıyorum.
Anladım.TeşekkürlerA101de satılan bir marka. Zaten 2.4 Ghz usb aygıt olarak gözükür tak çalıştır faredir çoğu fare gibi. Bu yüzden driverda yoktur
Bir Sİmulator Oyununda Yaklaşık 2K tıklama lazım.Uzun süreceği için AutoClicker Arıyorum.Klasik Otomatik Vuruş.Kullanım amacı nedir?