Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
ne diyebilirim ki...
Arabanın kendisi fiyatı herşeyi güzel işte ema benanafiyatı da çok güzel 1 000 000 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
audi bu işi biliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
paryı veren rs 6yı kapar
Ama kullanım amacı farklı.Ekli dosyayı görüntüle 118022Ekli dosyayı görüntüle 118023
Bu arabalar varken hiç para verilmez o araca. İkiside 1 milyon tl.
Bence tesla uzun yol olmamak şartıyla günlük amaçla kullanılabilir. Benzin masrafı yok aracın.Ama kullanım amacı farklı.
Dilara konuyu açmaya pişman oldu desene ? ?Bir RS6 alacağım. Ve SDN'nin kapısının önüne çekeceğim. Kötüremediğim hatun olmaz.
Hiç de güzel değil. Çok sert. Yandan bakınca da Passat Variant gibi duruyor. O paraya çok daha güzel arabalar var.ne diyebilirim ki...
Ekli dosyayı görüntüle 118020
Platform kardeşi olmalı.Hiç de güzel değil. Çok sert. Yandan bakınca da Passat Variant gibi duruyor.
Abi ama şu rs modeller varya Vahşi Kedi gibi resmen. Yola bırak yolu parçalar resmen.Hiç de güzel değil. Çok sert. Yandan bakınca da Passat Variant gibi duruyor.
I Robot filminde RSQ vardı konsept.Abi ama şu rs modeller varya Vahşi Kedi gibi resmen. Yola bırak yolu parçalar resmen.
Model S i unuttun sanırım. Çoğu hiper arabadan daha hızlı 100km ye çıkıyor.Abi ama şu rs modeller varya Vahşi Kedi gibi resmen. Yola bırak yolu parçalar resmen.
Audi Le Mans ve Audi R8 hali daha iyi.I Robot filminde RSQ vardı konsept.
Düşüyordum buna
R8'in evrim geçirmiş hali resmen ?I Robot filminde RSQ vardı konsept.
Düşüyordum buna
Arabanın egzosu çatırdamasa ne güzelliği kalır ki? ? ?Ben teslacıyım arkadaş. Hem arabalar çevre dostu hemde ses yok sadece sakinleştirici rüzgar sesi miss.
ama hala gtr cıyımne diyebilirim ki...
Ekli dosyayı görüntüle 118024
turuncusu çok iyimiş (gtr)Ekli dosyayı görüntüle 118022Ekli dosyayı görüntüle 118023
Bu arabalar varken hiç para verilmez o araca. İkiside 1 milyon tl.