rastegamer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Merhabalar. ATX ile Micro ATX anakartın farkı nedir? Fazla para verip ATX anakart almalımıyım?
Teşekkürler MSI B150M PRO VDH ile Asus B150 Plus arasında kalmıştım Asus alıcam.ATX anakart daha geniş bant genişliğine sahip. Yani veri akışı daha hızlı oluyor. Bir otoban düşün. Yollar ne kadar geniş olursa trafik o kadar akıcı olur.
Oyun için alacaksan H110m al tekrar söylüyorum b150m alman oyun için gram fark etmeyecektir. H110m gaming alman senin için en doğru tercih olur. Yonga setinin iyi veya kötü olması oyun performansına katkı sağlamaz.Teşekkürler MSI B150M PRO VDH ile Asus B150 Plus arasında kalmıştım Asus alıcam.
İleride anakarta yükseltme yapacağım bu yüzden ram slotları önemli.Oyun için alacaksan H110m al tekrar söylüyorum b150m alman oyun için gram fark etmeyecektir. H110m gaming alman senin için en doğru tercih olur. Yonga setinin iyi veya kötü olması oyun performansına katkı sağlamaz.
Oyun için şuan 10 gb ram yetiyor. 3 sene sonra bu rakamın 16 gb'a kadar dayanması çok zor. Yine de karar sizin.İleride anakarta yükseltme yapacağım bu yüzden ram slotları önemli.
350 TL H170 anakart önerebilir misiniz?H110 veya H170 chipset al. B150 daha çok iş için.
Peki bunun b150m ile farkı nedir ve hangi kasada daha hoş durur?İkisini de alabilirsin. Önemli olan anakart desteği.
Niye tercih etmiyim?Hiçbir zaman Micro atx tercih etme anakart da kasa da büyük olsun
En başta donanım yerleştirirken sıkıntı olur ekran kartı soğutucular vs çünkü alan dar. Hemde Micro atx ler normallerinin kırpılmış halidir her açıdan. Tam işlevsel anakart istiyorsan atx yada ex atx alNiye tercih etmiyim?
Peki b150 ile h170 arasında devasa fark var mıdır? Asus B150 Plus modelini düşünüyorum ATX bu mu iyi yoksa MSI H170M PRO VD mi iyi?En başta donanım yerleştirirken sıkıntı olur ekran kartı soğutucular vs çünkü alan dar. Hemde Micro atx ler normallerinin kırpılmış halidir her açıdan. Tam işlevsel anakart istiyorsan atx yada ex atx al
Şuan modelleri inceleme gibi bir fırsatım yok ama öncelikli Asus tercih et. Bana göre en iyi anakart üreticisi bunlar sonuna kadar parayı hakkediyor ben z77 sabertooth kullanıyorum senelerdir herşeyinden memnunumPeki b150 ile h170 arasında devasa fark var mıdır? Asus B150 Plus modelini düşünüyorum ATX bu mu iyi yoksa MSI H170M PRO VD mi iyi?
Bir sorum daha var maximum pci-e express hattı b150 de 8 yani ben ekran kartı takamazmıyım çünkü ekran kartı x16 slotuna takılıyor.Şuan modelleri inceleme gibi bir fırsatım yok ama öncelikli Asus tercih et. Bana göre en iyi anakart üreticisi bunlar sonuna kadar parayı hakkediyor ben z77 sabertooth kullanıyorum senelerdir herşeyinden memnunum
Yeni PC başına geçtim sen aklındaki modelleri işlemcinin modelini ve ekran kartının modelini yaz ben sana uygun olanı söyleyecemBir sorum daha var maximum pci-e express hattı b150 de 8 yani ben ekran kartı takamazmıyım çünkü ekran kartı x16 slotuna takılıyor.
İşlemci:İ5 6500 ya da 2017 yi bekleyip i5 7500 alabilirim.Yeni PC başına geçtim sen aklındaki modelleri işlemcinin modelini ve ekran kartının modelini yaz ben sana uygun olanı söyleyecem
zxczxczxczczdczczcxczc
---- Mesajlar birleştirildi ----
vay anasını
---- Mesajlar birleştirildi ----
hort hort