"Attığım goller artık sayılsın!"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, Antalya kampında basının karşısına geçti.

1098093-17426571-640-360.jpg

Beşiktaşlı Hugo Almeida’nın basın toplantısından öne çıkan kısımlar şunlar oldu:

-İkinci yarı hazırlıklarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Ara kısa olduğu için hafif idmanlar yapıyoruz.

-Kontratı yenilme görüşmelerim sürüyor. Henüz bir anlaşma yok. Önümüzdeki tarihlerde ne olacağı belli olacak. Burada kalmak istiyorum, mutluyum ancak henüz bir anlaşma sağlanmadı. Dünya Kupası'nı beklemek gibi bir talebim yok.

-Kasımpaşa maçının tekrar edilmesi bizi çok mutlu etti. Tekrar edilen maçı kazanmak istiyoruz.

-Galatasaray maçındaki olaylar bizi çok etkiledi. Bunun üzerine bir de seyircisiz oynama cezası aldık. Daha iyi bir ikinci yarı çıkartmak istiyoruz. Ben de gollerimle beraber takıma yardımcı olmak istiyorum. En azından attığım gollerin sayılmasını istiyorum.

-Ben hayatımda görmediğim şeyleri Kasımpaşa’da gördüm. Şiddet biraz sıradışıydı. Bunları sahada görmek istemiyoruz.

-Takımda sakatlıkların birçoğunu şanssızlık olarak görüyorum.

-Cristiano Ronaldo bence Altın Top'u hak etmişti. Bazen kendisini kasıyor gibi gözükebilir ama doğrusu o değil.

-Ortada çok da kötü bir tablo yok. İstatistik olarak en çok koşan takımlardan biriyiz. Fenerbahçe ile puan farkı açıldı, diğer takımları geçebiliriz. Fenerbahçe, son dakikalarda puanlar topladı. Şans da biraz yanlarındaydı. Takımımızda herkes görevini yapıyor. Hem saha içinde hem saha dışında bağlantılarımız iyi.

-Beşiktaş gibi üst düzeyde bir takımın çok fazla teknik direktör değiştirmesi iyi bir şey değil ama bunlar dünyanın her yerinde olabiliyor. Her gelen hoca kendi fikirleriyle, yeni hedeflerle geliyor. Bu da bir bakıma pozitif bir şey. Tek dileğimiz hocamızın uzun süre devam etmesi...

Eurosport -Lig Tv

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Faal en iyi forvetler sıralaması yapılsa Almeida atlaya zıplaya ilk 50ye girer hatta ilk 25i zorlar.

Almeida golcü.
BjK da ise yapması istenen savaşsın, koşsun, savunmayı yorsun, rakibe pres yapsın, top ezsin, takımı ilerde tutsun, arkadaşlarına destek olsun, asist yapsın, evde çocuklarına baksın, Atatürk bir düşünür olsun falan fıstık...

Almeida iyi ama bir Ronaldo, İbra, Messi gibi insan üstü oyuncu değil. Ondan istenilen şeylerin ya birini yapabilir ya ikisini.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
haklı adam ban her mac 3-4 tane atıyo da ....