Atolyealti.com

hidoriumen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam,bu siteyi ben kendi imkanlarımla yaptım,pek hoşuma gitmesede şuan için zamanımın el verdiği kadarıyla sitem budur.

Öncelikle sitem sanat üzerine yayın yapmaktadır.Ben Mimar Sinan Üniversitesi resim mezunuyum ve burada kendi yaptığım işleri sergilemekteyim.Şuan için kendi sanatsal görüşümü yansıtan ve kolleksiyonerler için olan eserlerimi bu site üzerinden değil kendi adıma açacağım kişisel sitemden yayınlamak istiyorum.
Bu sitede karakalem portre,yağlı boya,mozaik,vitray ve duvar resimleme örnekleri bulunuyor.Aslında mozaik üzerine İstanbul'da önemli yerlere büyük işler yaptım.Bunlardan en önemlisi benim için Sultanahmet Parkında bulunan büyük havuzun çevresine yaptığım 8 panoluk mozaiktir.Sitemde bundan örnekler mevcut fakat dediğim gibi zaman ayıramadığım için bu proje için ayrı hazırladığım sayfayı daha yayınlayamadım.Onun dışında özel sipariş üzerine yağlı boya tablolar yapmaktayım.Ve karakalem portreler...
Mekanlara dekoratif ve aslında sanatsal duruşumdan izlerde taşıyan vitray,resim ve mozaikte yapmaktayım.Bu sitede bunlarada yer verdim.
Sizlerden hem siteme girip raitingi artırmanızı hemde bana eksiklerimi veya değiştirmem gerekenleri söylemenizi rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.Umarım bu foruma uygun bir konu açmışımdır...

gizemli56

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Başarılı olmuş bence. Hayırlı olsun

semihx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel gayet başarılı ama daha iyi olabilir tabi ki :)