Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba mayten,
ben murat sağanak firma yetkilisiyim. Söz etmiş olduğunuz sette reklam dışında 72 saat görüntülü sesli ve uygulamalı bir şekilde anlatımı olan Office 2007 Orijinal Eğitim Setidir. Her aldığınız ürünün içerisinde mutlaka bir seri numarasıda yazılı bir belge vardır. Eğer internetiniz var ise internetten yok ise telefon aracılığı ile ürünümüzü aktive edebilir ve kullanabilirsiniz. Üründe bahsetttiğiniz gibi reklam ile alakalı bir şeye rastlamanız mümkün değildir. Eğer reklamdan kastınız ürünün sayfasının üst menüsünde kullanım koşulları -- bize ulaşın gibi linklerden bahsediyorsanız bunlar bilgi amaçlıdır. Lütfen 0212 444 01 09 nolu hattan Müşteri Hizmetlerine ulaşınız belirttiğiniz gibi muhasebe değil hat müşteri hizmetleri çıkar büyük biri ihtimalle hatların dolu olmasından dolayı siz değerli müşterilerimizi bekletmemek adını bu şekilde otomatik aktarım yapılmış olabilir. Ayrıca ürünü yanlışlıkla aktive etmiş olabilirsiniz. Burada isim soyisim gibi bilgilerinizin olmadığından dolayı size kesin bir yanıt veremiyorum. Lütfen yukarıdaki telefon numarasından bizi arayarak veya 0554 566 98 31 nolu telefondanda direk bize ulaşabilirsiniz. (Bu hattımızda müşterilerimiz çaldır kapat sistemi ile çalışır. Siz bize çağrı bırakırsanız biz sizi ararız.)
Atlas Ürünlerini Tercih Ettiğiniz İçin teşekkür ederi, iyi günler dilerim.