ATI Yongalı Kartlar İçin Yeni Sürücüler: Catalyst 8.12

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
AMD tarafından sunulan ATI Radeon ekran kartı sürücü paketi Catalyst, Aralık 2008 güncellemesiyle karşınızda. İndirin!

Aralık ayı için bir güncelleme yayınlayan AMD, ATI Catalyst sürücü paketine önemli eklemeler yaptı. 8.12 sürücü paketi öncelikle daha önce sitemizde yer verdiğimiz ATI Stream özelliğini ve bu özelliği destekleyen AVIVO Video Converter yazılımını barındırıyor. Bu yazılımda, HD 4000 serisi ekran kartlarına kazandırılan ATI Stream özelliği sayesinde video sıkıştırırken işlemciden %20 oranında yükü alıp ekran kartındaki akış işlemcilerine verebiliyorsunuz. Aynı zamanda diğer üreticilerden de uyumlu yazılımlar geldiğinde bu hızlandırma yeteneği onlarda da kullanılabilecek.

HD 4850 X2 Desteği ve Performans

8.12 sürücü paketi aynı zamanda ekran kartıyla ilgili birkaç bilginin daha Catalyst Control Center'da görüntülenmesini sağlarken HD 4850 X2'nin de çalışmasını sağlıyor. Bu arada, HD 4850 X2 testinde fark ettiğimiz düzeyde önemli CrossFireX ve çoklu ekran kartı performans artışları mevcuttu. Bu artışları özellikle de AMD'nin zayıf kaldığı ürünlerde görebiliyorduk, ki zaten Catalyst 8.12 sürüm notları (İngilizce, PDF, 53 KB) da özellikle Crysis'teki artışları doğruluyor. Teste bir göz atmak isterseniz buraya tıklayın.

:: ATI Catalyst 8.12'yi indirmek için tıklayın.

Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
vistada sürücü güncellemesi yaparken Dreamscene (hareketli masaüstü)'i kapatmayı unutmayın. yoksa mavi ekran görürsünüz.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Betasından beridir kullanıyorum belki final sürümünde gta 4 için iyileştirmeler olur dedim ondada olmadı. Bir daha ki drivera artık.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
bendede x1550 pro var bu yazılımı kullansam ne değişir acaba açıklayabilirmisiniz

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
güncelleştirmenin amacı son çıkan oyunları rahat bir şekilde oynamaktır ama nerdee bu ekran kartıyla Call of Duty5 oynamalıyım ama oynayamıyorum...

alt tarafı vertex ve pixel versiyonlarının tutmaması,

o halde ben ne yapayım böyle güncelleştirmeyi....

sitem sitem sitem:icon_-1: