ATI HD4850 256 bit dxdiagta yanlış değer veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peqa-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peqa-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar..
Başlıkta belirttiğim özelliklerdeki ekran kartım dxdiag ta format öncesi 256bit yani doğru değer gösteriyordu.Format attıktan sonra, driverları doğru ve eksiksiz yüklemiş olmama rağmen dxdiag ta 32 bit olarak göstermeye başladı, bununla birlikte sistem derecelendirmesinde format öncesi 5.6 puan olan genel derecelendirme format sonrası 4.8 e düştü ve bu düşmenin sebebi windows aero deneyimi diye birşey yüzünden görsel anlamda ekran kartında bir sıkıntı var ama işin içinden çıkamadım..SS sunuyorum ekte yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler..
K4RWGp.png

GemaR

Asistan
Reaksiyon puanı
21
ekran kartını kullandım güzel bişi ama 256 bit ise hiçbişi onu 32 bit yapamaz o sistemin 32 bit değeridir müsterih ol çok takılma oraya sürücülerini eksiksiz tam yükle gerisi teferruat.

Peqa-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartını kullandım güzel bişi ama 256 bit ise hiçbişi onu 32 bit yapamaz o sistemin 32 bit değeridir müsterih ol çok takılma oraya sürücülerini eksiksiz tam yükle gerisi teferruat.

İlgine çok teşekkür ederim..Evet bende memnunum kartımdan böyle olunca bir tereddüte düşmedim değil ama.