ATI Ekran Kartı Görüntü Vermeyi Kesiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qenetix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qenetix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba shiftdelete.net kullanıcılar.
Benim bir sorunum var. Laptop'umda ATI Mobility Radeon XPress X200 kullanıyorum. Windows 7 Home Basic'e geçtikten sonra k-Lite Codec Patch ile gelen Media Player Classic ve GOM Playerda birşeyler izlerken aniden ekran kararıyor. Yaklaşık 20sn. içerisinde ekran geri geliyor. Ve sağ alt köşede ATI görüntü sürücüsünü durdur şekline bir mesaj alıyorum. Daha önce Windows XP kullanıcısıydım ve böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Ekran kartının driverını güncellememe rahmen sorun çözülmedi, devam ediyor.

Bu konu hakkında ki yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Aldığım hata mesajı;
atiiii.jpg

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
güncel dirverları kullanıyor musun

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Bu sorun benim laptopta da başıma gelmişti. belli bir süre sonra ekran gelip gidiyor ve bu uyarı çıkıyordu.driverları güncelledim sorun yine aynı devam etti. Meğerse sıcaktan dolayı yapıyormuş. Ati catalyts ten ekran kartı sıcaklığına bakınca gördüm. bir güzel açıp temizledim ve sorun kalmadı.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sana diyor ki "Ekran kartın görüntü vermeyi kesti fakat bundan başarı ile kurtuldu"

manası

Temizle fanları ateşim çıktı beee :D

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ati işte ne beklersin :P Mobility leri çok berbat zamanında çok çektirdi bana.

Isınma sorunundan dolayı oluyor o bazen de driver probleminden dolayı. Oyun oynarken tamam ama filmlerde pek ısınma yapacağını zannetmiyorum büyük ihtimal driverdan dolayıdır.

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
arkadaşım k-lite ile gelen media playerde sorun oluyor galiba, media player classic in kendi sitesinden indir onu kur. problem düzeliyor aynısı benim de başıma geldi. hatta önce k-lite ı kaldır, sonra tekrar yüklerken seçenekler arasından media player classic i yükleme, sonra da işte kendi indirdiğini yükle. bu arada sistemin 64bit ise, media player classic in kendi sitesinde 64bit oynatıcısı da var. kolay gelsin..

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kardeş ,
o playerların exelerinin özellikleri ne gel..
masaüstünü oluşturmayı devre dışı bırak ı işaretle.
şu an okuldan yazıyom. tam olarak aklıma gelmedi ama böyle olması gerekiyor.