Ati asus HD 4670 mi ? 5570 mi ?

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlarım abilerim bu ilk konum . Şimdiden kurallara aykırı hareketim olursa affola.

Ati asus hd 4670 ekran kartım vardı mutlu mesut kullanıyordum ancak oyun oynarken birden ekran dondu ve birdaha görüntü elde edemedim . Farklı anakartlarda monitörlerde VGA-DVi Kablolarda denedim görüntü yine elde edemeyince garantiye gönderdim

Ekran kartı'nın garanti sorumlusu olan Çizgi Elektronik Buna Karşılık Garanti Dışı Bırakıldı Diye bildirip Ekran kartımı

Asus EAH5570/DI/1GD3/LP, DDR5, x16, VGA
İle Değiştirdi .

Kendi Kartımdan memnundum şimdi size soruyorum Hangisi daha iyidir . Neden Garanti Dışı bırakılmıştır ve neden tamir değilde değiştirme sunulmuştur

Araştırmalarımda sadece 5570'in motor hızının daha düşük olduğunu gördüm ancak yeni nesil olduğu içinde bu kartı tavsiye etmişler ... Kısacası Üzüleyimmi , Sevineyimmi ..
Şimdiden teşekkür ederim . SAYGILAR.

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yorumlar için sağolun ama sanırım hani seçme şansım yok birde karşılaştırmada 4670in Çoğu özelliği daha yüksek :( 5570 bana eskisini aratmaz umarım teşekkürederim :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
pek sizin olayla alakalı değil notebook ta ekran kartı düşünenler için bir bilgi vereyim 20 kadar cihaz değiştirdim performans/alınabilirlik olarak ati hep insanları kendine çekiyor ama ati ekran kartlı hangi cihazı aldıysam marka farketmiyor muhakkak bir ısı sorunu yaşadım saygılar :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sevinmelisin bence. evet kağıt üstünde 4670 biraz daha üstün bir kart ancak 5570 ile aralarında çok büyük farklar yok. 5570 daha yeni bir kart.

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eskisi 1 gb 4670 di buda 1gb 5560 şuanda geldi 1 haftadır kullanıyorum aralarındaki farkı çok fazla anlayamadım çünkü oyunlarım hala aynı şekilde kasma sorunu yaşamadan devam edebiliyorum . Allaha şükür daha sorunda çıkartmadı ama umarım çıkartmazda

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yeni seri kartlar her zaman daha iyidir. zaten ati/amd'nin politikası her yeni ekran kartı serisinde, yeni nesil kart ile önceki neslin bir üst seviye kartının performansını yakalamaktır.