Ati 9.8 sürücüsü ve Donanım Haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
geçen gün internette dolaşırken hepinizin yakından tanıdığı ve bir çok insanında beğenisi kazanan donanımhaber isimli internet sitesinin ATi Catalyst 9.8 sürücüsü çıktı konu başlıklı haberini okudum. sonra sürücüyü indirmek için kendi verdikleri linke tıkladım. sonunda beni amd firmasının internet sitesindeki bu linkine götürdü.

Amd Linki win7

Amd Linki winxp

bugün bile girer bakarsanız sürümün 9.8 değil daha önce yayınlanmış 9.7 olduğunu görürsünüz.

şimdi burada şöyle bir şey var şayet amd şu an beta aşamasında olan sürücüyü ful çıkartıp sonra bir sorun buldu ve geri çektiyse bu büyük bir sorun olur ve ben bu haberi tüm teknoloji sitelerinin yayınlamasını beklerim. yok donanımhaber beta olan sürümün beta olduğunu belirtmeden böye bir haber yaptıysa tamamen acemi bir eleman almışlar heralde derim. ve bunların hepsine geçerim kafayı takmam...

ama bugün SDN'ye giriyorum ati catalsy 9.8 haberine tıklıyorum. oda ne konu kilitlenmiş. peki sebep? ''ilgili site kendi haberlerinin yayınlanmasını istemiyor!'' bunu duydum çok şaşırdım, ya böyle bir şey olabilirmi biz değilmiyiz bu yasakçı zihniyeti internete sokmayalım diyen internette özgürlükden bahseden. bundan 10 yıl öncesine kadar para kaygısı olan internet sitelerine ahkam kesen adamların şimdi kendilerinin para kaygısıyla böyle bir şey yaptığını görmekde çok şaşırtıcı. ben haber değeri olan bir şey varsa buna kaynak gösterip paylaşabilirim. dünyada hiç kimse hiç bir haberi sahiplenemez. haber kamuya aittir ve isteyen herkes istediği gibi kullanabilir. bunu hiç kimse unutmasın...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adı geçen site ve buna benzer aşina olduğunuz diğer siteler kendi haberlerini rakiplerinin sayfalarında görmek istemiyorlar.

Oradan da takip edenler vardır burayı. Onlara ait bir haber gördüklerinde yönetime şikayet edip sildiriyorlar zaten.

Ayrıca bazen kaynak göstermek de yetmiyor. Her sitenin kendine özgü kuralları var. Bazen özel izin bile almanız gerekebiliyor.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Adı geçen site ve buna benzer aşina olduğunuz diğer siteler kendi haberlerini rakiplerinin sayfalarında görmek istemiyorlar.

Oradan da takip edenler vardır burayı. Onlara ait bir haber gördüklerinde yönetime şikayet edip sildiriyorlar zaten.

Ayrıca bazen kaynak göstermek de yetmiyor. Her sitenin kendine özgü kuralları var. Bazen özel izin bile almanız gerekebiliyor.

işte bana saçma geliyor bu. yok özel izin filan ne bu şimdi gidip patentinimi alıyorlar bu haberlerin.

o zaman bende haber yapıyorum. olmayan bir sürücünün haberini yapıp insanları yanlış yönlendiriyorlar ve bunu yaparak tıklanma sayısıyla reklam pastasınıdaki paylarını büyüterek haksız kazanç elde etmeye çalışıyorlar.

haberözel gibi oldu. gerçi bu biraz abartı ama yorum işte :mrgreen:

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Türk yazılım donanım haber istelerinden alıntı yapılmasını kendileri istemiyolar
bizde zorla alıntı yapamayız

alıntı yapıcaksanız yabancı sitelerden Türkçeye çevrilmiş şekilde alıntı yapın
şurda örneği olduğu gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...