OğuzhanYiğitbay
Öğrenci
Bazen oyun oynarken hem nişan alıp aynı zamanda ateş edemiyorum. Oyun içerisinde çok rahatsız edici bir durum. Araştırdım fakat sorunu çözebilecek bir şey bulamadım. Oyunun özelliği midir bilemiyorum.
Mobile'mıBazen oyun oynarken hem nişan alıp aynı zamanda ateş edemiyorum. Oyun içerisinde çok rahatsız edici bir durum. Araştırdım fakat sorunu çözebilecek bir şey bulamadım. Oyunun özelliği midir bilemiyorum.
Hangi Call of Duty oyunu ?Hayır bilgisayardan oynuyorum.
Biz kahin miyiz? Sistem özelliklerini paylaşmadan, hangi oyunda bu sorunu yaşadığını söylemeden nereden bilelim? Şu konulara bir kez düzgün açıklama yapın ya.Bazen oyun oynarken hem nişan alıp aynı zamanda ateş edemiyorum. Oyun içerisinde çok rahatsız edici bir durum. Araştırdım fakat sorunu çözebilecek bir şey bulamadım. Oyunun özelliği midir bilemiyorum.
Oyunu etiketlere yazmıştım onun için yazmaya gerek duymadım sistem de yeni R5 3600XT RTX 2060 SUPER OC 16GB RAM kasayı filan da yazmalı mıyımBiz kahin miyiz? Sistem özelliklerini paylaşmadan, hangi oyunda bu sorunu yaşadığını söylemeden nereden bilelim? Şu konulara bir kez düzgün açıklama yapın ya.
WW2 olan aynı sorun diğer oyunlarda da olmaya başladı başka mouse kullanınca düzeldi fakat ben diğeribi kullanmayı düşünüyorum bir çözümü olan varsa sunabilirHangi Call of Duty oyunu ?