Sardaukar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 903

Ateizm, deizm: Kötü alışkanlık, çözüm: Ruh doktorluğu
YÖK’ün çalıştayında İçişleri Bakanlığı adına sunum yapan Bilgi Toplama Dairesi Başkanı Ömer Ulu çarpıcı önerilerde bulundu. KİHBİ Daire aşkanı ‘ateizm, deizm, Tengricilik’ inanç biçimlerine karşı din adamlarını göreve çağırdı.
evet siyasete açtım çünki islam yani din siyasi bir olgudur bu haberde direkt siyasetle alakalıdır
ben anlam veremiyorum zamanında başörtüsü var diye zulüm ediyorlar diyenler bugün o zulmün bin katını yapmaya başladı
kendisi başka şeye inanıyor veya inanmıyor diye laikik ilkesini çiğneyip aslında islam ilkesinide çiğneyip (kuranda dinde zorlama yok yazılıdır) kendilerinden olmayan ateistlere deistlere tengricilere (kendileri demiyormuydu tengricilik islama benzer ondan türkler islama kolay geçti diye) aşağılama sanki ruhsal bir hastalık gibi gösterme yani ruh hastası demeye getirme, hedef gösterme bunlar kötüymüş gibi algı oluşturma çabası var
laiklik bu yüzden gerekli işte, dünyanın neresinde olursa olsun hiç bir ülkenin insanı tek bir dine inanmaz inanlarla inanmayanı birleştiren laiklik ilkesidir