Atatürk'e secde edilir mi?

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
AKP ile karıştırma bu konuyu şimdi. AKP ile ne alakası olacak? Her şey AKP'nin üzerine laf sokmayın. Atatürk'e secde ettirenler ile asla alakası yok AKP ile.
öyle bir şey yok uydurmayın troll botun montajlı kesmeli iftira videosunu kanıt diye yiyorsunuz...

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Mübarek Cuma'da ben böyle bir şey yapmak istemem. Eğer üstüme gitmeye devam edersen seni rezil ederim. Halen anlamıyorum AKP ile alakası ne olacak bunun ile?

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Bir saniye... Sakin ol. Herkes zaten AKP'li olmak zorunda değil onu unutma. Ayrıca herkesin düşüncesi farklı, ben sana sadece fikirlerimi verdim. Hata varsa affet. Durup dururken karıştırmayalım ortalığı. ?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
konuşanların hepsi akpli iftira atanlar akpli... hala akp ile ilgisi yok diye sayıklıyorsun... asıl sen rezilsin ki hala soytarıları koruyorsun...
Kendisiyle aynı düşünmeyen herkesi AKP'li sanan .
Konuşma tarzını düzelt biraz. Atatürk'ü örnek al kendine mesela.
Bunun için dedik şu foruma siyaset sokmayın diye.. Yöneticiler uyuyor mu!! Evet çünkü saat gecenin bir yarısı.. ?
?

Son düzenleyen moderatör:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Şurda Video var daha doğru dürüst izlemeden fake haber sahte kesmişler montaj Kanal 7 çöp zaten öyledir böyledir. Erdoğan'ada aynısını yapıyorlarmış flan. Konunun AKP ile alakası bile yok ama yorumlarda sadece AKP düşmanlığı dönüyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar zor olmamalı. AKP düşmanlığı gözünüzü kör etmedi heralde.
Şöyle düşünün o çocuklara orda öğretmeni Atatürk ilkelerini değilde imanın şartları yazan kağıtlar tutarak secde ettirilseydi nasıl haberler çıkardı ve sosyal medyada nasıl bir muhabbet dönerdi ? O öğretmeni görevden alın linç edin asın ülke İran oluyor battık öldük küçücük çocukların beyinlerini yıkıyorlar zorla secde etirilmişler flan diye. Zamanında Uğur Dündar'ın Özel haber yaptığı Okuldan Cuma'ya giden çocuklar haberleri gibi haftalarca gündemde dururdu.

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Kendisiyle aynı düşünmeyen herkesi AKP'li sanan süzük.
Konuşma tarzını düzelt biraz. Atatürk'ü örnek al kendine mesela.
Bunun için dedik şu foruma siyaset sokmayın diye.. Yöneticiler uyuyor mu!! Evet çünkü saat gecenin bir yarısı.. ?
?
bu kadar kör olmak...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şurda Video var daha doğru dürüst izlemeden fake haber sahte kesmişler montaj Kanal 7 çöp zaten öyledir böyledir. Erdoğan'ada aynısını yapıyorlarmış flan. Konunun AKP ile alakası bile yok ama yorumlarda sadece AKP düşmanlığı dönüyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar zor olmamalı. AKP düşmanlığı gözünüzü kör etmedi heralde.
Şöyle düşünün o çocuklara orda öğretmeni Atatürk ilkelerini değilde imanın şartları yazan kağıtlar tutarak secde ettirilseydi nasıl haberler çıkardı ve sosyal medyada nasıl bir muhabbet dönerdi ? O öğretmeni görevden alın linç edin asın ülke İran oluyor battık öldük küçücük çocukların beyinlerini yıkıyorlar zorla secde etirilmişler flan diye. Zamanında Uğur Dündar'ın Özel haber yaptığı Okuldan Cuma'ya giden çocuklar haberleri gibi haftalarca gündemde dururdu.
öyle bir şey yok kanal7 denen kanazizasyon kanalının youtube tayfasının iftirası... W-S sürüsüne bunu anlatamazsın ki...

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
bu kadar kör olmak... videolardaki dedi sen kesin W-S sürüsündensin o kesin...

öyle bir şey yok kanal7 denen kanazizasyon kanalının youtube tayfasının iftirası... W-S sürüsüne bunu anlatamazsın ki...
Ben sana bir şey anlatayım mı? Hep AKP yüzünden diyorsun fakat ben CHP'li bir belediyede yaşıyorum. 3 yıl önce yol genişletme çalışması başlamıştı ve halen devam ediyor. Bu yol çalışmasının normalde en fazla bir 1 yılda bitmesi gerekiyor. Birisi bitmeden yeni projeye atlıyorlar, Kılıçdaroğlu'ya bir bak bence:

İstiklal Marşımıza dolaylı bir şekilde sövüyor işte.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Mustafa Kemal Atatürk "Siyaset" değil, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusudur!
Aynen, teknik olarak Osmanlı'nın devamı. Hataları olmuştur fakat bunlar küçük hatalardan ibaret. Bunların hepsini geçmişe bırakalım. ?

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,895
Şunu sürekli unutuyoruz.

Atatürk başka, Atatürkçüler başkadır.

Kral başka, kralcılar başkadır.

Buradaki eleştiriler de kralcılaradır.

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Ben sana bir şey anlatayım mı? Hep AKP yüzünden diyorsun fakat ben CHP'li bir belediyede yaşıyorum. 3 yıl önce yol genişletme çalışması başlamıştı ve halen devam ediyor. Bu yol çalışmasının normalde en fazla bir 1 yılda bitmesi gerekiyor. Birisi bitmeden yeni projeye atlıyorlar, Kılıçdaroğlu'ya bir bak bence:

İstiklal Marşımıza dolaylı bir şekilde sövüyor işte.
ortamı bilmeden salla yol genişleteceksinde güzergahta bina varsa onları ne edecekler engel olmaz mı sanıyorsun?

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Terbiyesizlik yapma, ben şahidim. Burada huzuru bozacaksan çık git buradan @extronaction.

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
fotonun sağında tepe var tepe solunda ne var gözükmüyor... öyle yerde yol genişletmesi 1 yılda bitmez + konum kara yollarının olduğuda belli İBB yetki alanı dışında... salla dur...

Şantiyeyi fark etmedin mi? Daha iyi açı var:

Bu arada ibb bir resim paylaşım sitesidir. Bodrum / Yalıkavak yolunu bir Google Maps'te bir aç. Çok uzun zamandır devam ediyor bu şantiye.

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Şantiyryi fark etmedin mi? Daha iyi açı var:

Bu arada ibb bir resim paylaşım sitesidir. Bodrum / Yalıkavak yolunu bir Google Maps'te bir aç. Çok uzun zamandır devam ediyor bu şantiye.
o tamamen bütçe meselesi akpli olmayan belediyelere düşük bütçe vermeselerdi...

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
o tamamen bütçe meselesi akpli olmayan belediyelere düşük bütçe vermeselerdi...
Alakası yok. Bundan sonra çok proje başlattılar. Yok yeni hastane, yeni pazarlar, yeni Bodrum Otogarı. 3-4 yıldır bu yol bitmemiş ve burada bazen kazalar oluyor. Sorumsuzluk ile alakalı bu.

Halen AKP ile bağlıyor. Çık git @extronaction.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Dostlarım konuşmalarımıza dikkat edelim (!) Siyasetse siyaset, görüşse kişisel görüş(!). Kimsenin kimseye hakaret etmeye, küçümsemeye hakkı yok. Daha fazla uyarı vermek istemiyorum. Silkinin biraz.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,895
Bu @extronaction kardeşin forum paylaşımlarını düzelterek işi çözmeye çalışırsanız epey debelenmek zorunda kalırsınız.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
bu soruyu soran zaten Allah (C.C) anlamamıştır ,ya da maksatlı olarak anlamak istemiyordur.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Olaylar nereden nereye gitmiş acaba, be arkadaş tamam su anki yoneticileri sevme (bende haz etmiyorum, parayı veren düdüğü çalıyor ülkede çünkü) veya eskileri sevme (yine çok haz etmiyorum, yanlışlarını düzeltme fırsatları varken düzeltmemelerinden dolayı) ama saygı duy (duyulmayacaklar da var aralarında ama emin olun ki suan adlarını anıyorsanız demek ki iyi veya kötü bu insanlardan bir cacık olmuş). Hem yok AKP yok CHP yok Demokratizm yok Sosyalizm vs çekmesek konuyu, bir kişi sadece ülke kurucusu diye de ölümüne savunmanızı Mustafa Kemal’i Doğru bulmuyorum açıkçası (ama habire bok atmak ta aptallik olur onun yerine Doğru yanlış yönlerini burada anlatmak Doğru olur diye düşünüyorum, O’da ilah değil her şeyi doğru olamaz BENCE)

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Siyaset forumda yasaklanmali.
Bence de, sana %100 katılıyorum. Çünkü burada saçma salak bazı konular açılıyor ya da saçma salak bazı olumsuz yanıtlar alıyoruz ve SDN'nin güvenilmesini önemli derecede azaltıyor. Atatürk konusuna tekrar gelecek olursam. Hem çok sevilen birisi, hem de çok eleştiri alan birisi. Bana göre kahraman mesela. Cenk'e göre düşman olabilir. Yani siyasal görüşler açısından forumlarda pek uygun yer değil. Çünkü düşüncelerimiz tamamen içimizde tutulmalı.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Bence de, sana %100 katılıyorum. Çünkü burada saçma salak bazı konular açılıyor ya da saçma salak bazı olumsuz yanıtlar alıyoruz ve SDN'nin güvenilmesini önemli derecede azaltıyor. Atatürk konusuna tekrar gelecek olursam. Hem çok sevilen birisi, hem de çok eleştiri alan birisi. Bana göre kahraman mesela. Cenk'e göre düşman olabilir. Yani siyasal görüşler açısından forumlarda pek uygun yer değil. Çünkü düşüncelerimiz tamamen içimizde tutulmalı.
Sonuna kadar katılıyorum. Forumda içten gördüğüm birisinin karşıt görüşüm olduğunu görünce o kişiden soğuyorum. Açıkçası bu durumdan nefret ediyorum.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Yani SDN bir siyasi bir forum değil. Dinsel de, mezhep için de. Bu forum teknoloji ve araç gereç forumu. Herkes müslüman değil burada. Kimileri ateist, Hristiyan, Yahudi olan kimseler de var. Ayrıca burada bir çıt yanlış çıkartsak ayvayı yeriz. Bu konunun kesinlikle kitlenmesi lazım bence.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Konu başlığı: "Atatürk'e secde edilir mi?"

Videodaki görüntülerde gerçekte secde mi ediliyor? Haberin servis edilişi de bir garip.

(Dip Not: Videoda yer alan görüntüleri de tasvip etmiyorum son derece anlamsız ve her kim bu ve benzeri etkinlikleri düzenliyorsa din de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk de hiç olmaması gereken tartışmaların içine çekiliyor. Bunlar yerine açın Kur'an-ı Kerim'i okuyun, tefsir ilmi ile uğraşan kişilerin kitaplarını okuyun; Nutuk'u okuyun, Atatürk'ü anlayın...)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Öyle bişey yok abartiyorlar...

Boby şuursuzluk yapiyor böyle bişey yok.

SELO BEY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
502
Orda secde etme yok insanin insana tapmasi akil hastaligi demek tedavi edilmeli videoyu ceken delinin uydurmasi ortada oyle bir durum yok.
Dostum demişsin ki burada secde etme yok. yanlış anlama benim Atatürk'e saygım sonsuzdur.Ve seviyorum da. Ama gösterisi yapılan okulun müdürleri görevden uzaklaştırıldı. Acaba neden? Bir düşünün.(Haber linki paylaşmıyorum. Yasak olduğu için)

Son düzenleme: