Atalay, Transfer Sürecini HABER1903'e Değerlendirdi

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
deniz_atalay_1370354983.jpg

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, Beşiktaş'ın transferi gündemi hakkında HABER1903'e önemli açıklamalarda bulundu.

Atalay, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

3- 4 TEKNİK DİREKTÖR İLE GÖRÜŞÜYORUZ

3-4 tane teknik adam ile görüştüklerini dile getiren Deniz Atalay; </strong>"Şu anda 3-4 tane görüştüğümüz teknik direktör var. Ama bunun netleşmesi bir hafta içerisinde olacak" dedi.

PROSINECKI GÜNDEMİMİZDE OLAN TEKNİK DİREKTÖRLERDEN BİRİ

Prosinecki'nin gündemlerinde olacak teknik direktörlerden biri olduğunu belirten Deniz Atalay;</strong> "Prosinecki, gündemimizde olan teknik direktörlerden bir tanesi. Ama kesinleşmiş bir şey yok. Kayserispor ile bir sıkıntı yaşarsak zaten o zaman çok realite olmaz, düşünmeyiz. Bu hafta sonuna kadar belli olur." dedi.

GÖKHAN TÖRE'NİN KULÜBÜYLE ANLAŞTIK,

Gökhan Töre'nin kulübüyle anlaştıklarını ifade eden Atalay; </strong>Gökhan Töre ile ilgili bir temasımız olmuştu. Daha sonra teklifte bulunduk. Kulübüyle anlaştık. Şu anda bir sorun yok. Kendisi ile ilgili bazı ufak şeyler var. Önder Özen de onunla görüşecek. Ama Gökhan da Beşiktaş'a gelmek istiyor." dedi.

RONALDINHO VE ARSHAVIN KONUSU-

Ronaldinho ve Arshavin ile ilgili basında yer alan haberlere değinen Deniz Atalay; "Ronaldinho ile ilgili herhangi bir şey yok. Arshavin için de benim bir görüşmem olmadı. Şu sıralarda bir çok isim basında çıkacak. Transfer döneminde herkes öngörüde bulunuyor. Her öngörüyü de ciddi olarak değerlendirirsek doğrulamamız ya da yalanlamamız gerekir. Sportif Direktörümüz göreve geldi. Uzun bir süredir zaten çalışma içerisinde. Onun vereceği rapor doğrultusunda oturup değerlendireceğiz. Bunun içinde teknik direktör de var, görüştüğü futbolcular ve bizim de transfer etmek istediğim isimler de var" dedi.

AYKUT DEMİR İÇİN İLHAN AĞABEY'DEN İNDİRİM BEKLİYORUZ

Aykut Demir'in bonservisi için İlhan Cavcav'dan indirim beklediklerini söyleyen Atalay; </strong>"Ben Aykut'u resmen istedim. Aykut ile ilgili İlhan Ağabey'den fiyat indirim bekliyoruz. 5 Milyon Euro'dan 4 Milyon Euro'ya düştü. Aykut'un Gençlerbirliği ile 1 senelik sözleşmesi kaldı. Bir senesi kalmış bir oyuncu için o rakam bana çok abartılı geldi. Beşiktaş'ın parası kıymetlidir. Bunu değerlendirmemiz lazım. Çok rahat olamayız" dedi.

-SERDAR KURTULUŞ, KULÜBÜ İLE SORUNUNU HALLEDERSE GELİR

Serdar Kurutuluş'un kulübü ile sorununu halleder Beşiktaş'a gelebileceğini ifade eden Deniz Atalay; "Serdar Kurtuluş'un kulübüyle sözleşmesi devam ediyor. Serdar Kurtuluş için Gaziantepspor ile resmi görüşmemiz olmadı. Serdar'ın bize gelme isteği yoğun. O da kendisi değerlendirecek. Kulübü ile sorunu hallederse eğer gelir, halledemezse ise Gaziantepsor ile oturup görüşürüz" dedi.

TOLGA ZENGİN, BEŞİKTAŞ'A GELMEK İSTİYOR

Tolga Zengin ile görüştüklerini dile getiren Atalay; "Tolga ile görüşüyoruz. Tolga da bize gelmek istiyor. Ama sözleşmesi onun da devam ediyor. Kulübüyle anlaşmamız lazım. Tolga konusu bu hafta belli olur" dedi.

Kaynak