Atakan Gülgar ve sözleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aves

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Atakan Gülgar 13 Şubat 1984 yılında Mersin’de doğdu.

Fotoğrafçılık, gazetecilik, basın danışmanlığı ve radyo sunuculuğu yaptı.

Halkla ilişkiler, Uluslararası ticaret ve İşletme bölümlerinden mezun oldu.

Şuan Radyo Ses'te Berceste adlı bir şiir programı hazırlayıp sunuyor.

Geçmişte Radyo Ses'te “Akşam üstü dokunuşları” adı altında bir şiir programı hazırlayıp sundu.

Kendi şiirlerini canlı yayında okuyup programında ayrıca dünyaca ünlü şairlerin şiirlerine de yer verdi.

Şiir yarışmalarında ve seslendirme alanında ödüller kazandı.

Bazı televizyon kanallarına reklam seslendirmeleri yaptı.

Festival ve etkinliklerde şiir dinletileri oldu.

Türkiye genelinde başarılı olan şair, yazar ve sanatçılarla görüşüp, şiirleri ve şarkı sözleri ile ilgili önemli ölçüde fikirler aldı.

Şair ve yazar Cezmi Ersöz ile görüşmeler sağladı. (Halen devam ediyor)

One minute gazetesinde editörlük yaptı.

Lider yöneticilik, mülakat teknikleri, diksiyon ve beden dili üzerine eğitimler aldı.

Atakan Gülgar şuan Radyo Ses'te Berceste adlı bir şiir programı hazırlayıp sunuyor.

Popüler olan sözlerinden bazıları;

Gözyaşı "yar'çekimiyle akla düşen sevgilinin, yer'çekimiyle gözden düşme halidir..." Atakan Gülgar

Bana 'nerelisin' diyorlar. seni gösterip 'oralıyım' diyorum. sana 'nerelisin' diye soruyorlar. oralı bile olmuyorsun... Atakan Gülgar

Bir erkek bir kadını övüyorsa o erkek yalnızdır. eğer bir kadın bir erkeği övüyorsa o kadın aşıktır... Atakan Gülgar

Kadın milleti değil mi? sırtından şefkati, kalbinden aşkı eksik etmeyeceksin... Atakan Gülgar

Kendime geldim, baktım ki bende kimse yok. sonra koştum sana geldim, sende de sen yok. anladım ki herkes başkasında kalıyor... Atakan Gülgar

Aşk büyüktür ve büyükler konuşurken karşılık verilmez. sanırım bu yüzden büyük aşklar karşılıksızdır...Atakan Gülgar

Kimse benim kimsesizliğimden cesaret bulmasın, en güçlü anımdır yalnızlığım. çünkü ben daima tek başına iktidarım... Atakan Gülgar

Geldiğin günü 24 saat aklımda tutmaya çalışan bir işçiyim, aşk'ın patronu sensin, kalp tokluğuna seviyorum seni... Atakan Gülgar

Sevmenin dini, dili, ırkı yoktur. çünkü gönüller sadece sevdiklerine iman ederler. aşk'ın kıblesi sevgilinin durduğu yerdir... Atakan Gülgar

En sert içki gözyaşıdır. kadınlar ve erkekler son buluşmalarda birbirine ısmarlar... Atakan Gülgar

Sevilen eserlerinden bazıları:

Ben en çok - Ankara'da aşk - Hatırlatma - Senben - Ölüm orucumun iftar saati - Kadınlar ne istiyor? - Sükunet - Sen defa - Sevince - Kalbimdeki ben'sin - Ölü doğum - Aşkistan - Gözyaşartıcı - Aramızda kalsın- O'kul - Sevgili günlük - El'den düşme - Şiir'ine - Asgari ücret - Çin işkencesi