ArkadaşLar forumda yeniyim..
Doğru yeremi açıyorum konuyu onuda bilmiyorum..
Umarım yanls yere açmamısımdır.. ve daha fazLa uzatmadan konuya geçeyim.
Bi tane ba$ beLası Asus marka leptopum var..
1. prize takılı deilken sadece bataryası ile calısırken donuyor hep :sneaky2:
ama bataryayı cıkartıp direk prizden actıgım zaman donmuyor.:confused1:
2.suan kullandıgım vista ama ben bilgisayarcıya göturup bunu xp ye cevirtmek istedim (tuaf ama çeviremedi) olmaz bu dedi bişeyler söyledi ama tam aklımda deil.. tamam o zmn ben bu zmna kdr buna hiç format atmadım daha dedim tekrardan bi format atalım o zaman dedim.. formatta atamadı gene bişeyler dedi. arkasındaki bişeyden bahsetti onun cok ısındıgını felan söyledi onun değişmesi lazım dedi:huh:
bende oldugu gibi geri aldım leptopu..
3.ve son olarakda dvd seciyor bu kör olaasıca leptop:bored: mesela princo marka dvd yi okuyor dms marka dvd'yi okumuyor
bu durumda daha dorusu durumlarda ne yapmalıyım sizce bi bilgi verebilirmisiniz ?
Doğru yeremi açıyorum konuyu onuda bilmiyorum..
Umarım yanls yere açmamısımdır.. ve daha fazLa uzatmadan konuya geçeyim.
Bi tane ba$ beLası Asus marka leptopum var..
1. prize takılı deilken sadece bataryası ile calısırken donuyor hep :sneaky2:
ama bataryayı cıkartıp direk prizden actıgım zaman donmuyor.:confused1:
2.suan kullandıgım vista ama ben bilgisayarcıya göturup bunu xp ye cevirtmek istedim (tuaf ama çeviremedi) olmaz bu dedi bişeyler söyledi ama tam aklımda deil.. tamam o zmn ben bu zmna kdr buna hiç format atmadım daha dedim tekrardan bi format atalım o zaman dedim.. formatta atamadı gene bişeyler dedi. arkasındaki bişeyden bahsetti onun cok ısındıgını felan söyledi onun değişmesi lazım dedi:huh:
bende oldugu gibi geri aldım leptopu..
3.ve son olarakda dvd seciyor bu kör olaasıca leptop:bored: mesela princo marka dvd yi okuyor dms marka dvd'yi okumuyor

bu durumda daha dorusu durumlarda ne yapmalıyım sizce bi bilgi verebilirmisiniz ?