SincapÇocuk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi bu 2 telefondan hangisini alayım ? yardımcı olursanız sevinirim
ve neden onu alayım söylerseniz seviniim.

Arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi bu 2 telefondan hangisini alayım ? yardımcı olursanız sevinirimve neden onu alayım söylerseniz seviniim.
Arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi bu 2 telefondan hangisini alayım ? yardımcı olursanız sevinirimve neden onu alayım söylerseniz seviniim.
Ne için alacaksınız? Bütçeniz ne kadar? Bunları belirttikten sonra daha iyi cevaplar gelecektir. Eğer günlük işler yapıyorsanız (internet, facebook, twitter, e-mail) ve hiç oyun oynamıyorsanız iPhone 4 yeterli olacaktır. Ben şu an iPhone 4 kullanıyorum. Bu belirttiğim işleri çok az ve pek rahatsız etmeyen bir kasma ile yapıyor. Fakat internette yüklü sayfalara girsem, sürekli bir uygulamadan çıkıp diğerine girsem, uzun yazı yazsam hem kasıyor, hem de alev gibi oluyor. (Uzun yazı derken çok çok uzun. Bu yazıyı iPhone 4'ten rahatça yazdım) Ayrıca güncelleme desteği kesildiği için eğer sürekli güncel kalmasını istiyorsanız pek yanaşmayın. Fakat ZenFone 4'teki durumu hiç bilmiyorum. Dediğim gibi kullanım amacı ve bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz...
Zenfone 4'de iphone 4 gibi birisi android birisi ios ikisi de ölü
bizim sınıfta çoğu kişide telefon vs var bende alayım dedim genellikle youtube giirp video izlemek oyun oynamak uygulama ile takılmak gibi şeyler yapacğım için bu 2 teelfondan birini almaya karar verdim iphone 4 ü 2. el olarak asus zenfone 4 ü de sıfır olarak alacağım şimdi net bütçe dersen 400 2 side tanıdık bir arkadaştan alacağım hangisini alayım ? iphone 4 2.el olmasına rağmen süper kırık çzik sorun falan yok asus zenfone 4 zaten sıfır .D hangisi daha iyi olur ? şimdi iphone 4 olursa havamdan geçilmez asus olursaDediğim gibi iPhone 4 günlük işler için yetiyor. Ayrıca ben oyun oynamak dışında telefona abanan birisiyim. Her ne kadar kasma olsa da sonuçta iPhone 4 iş görüyor.
iphone4 alma canım kardeşim ama ben iphone 4 alıcam banane dersen hiç bizi yorma.(Anne babanın paralarına yazık) Android one bile daha iyidir eminim.bizim sınıfta çoğu kişide telefon vs var bende alayım dedim genellikle youtube giirp video izlemek oyun oynamak uygulama ile takılmak gibi şeyler yapacğım için bu 2 teelfondan birini almaya karar verdim iphone 4 ü 2. el olarak asus zenfone 4 ü de sıfır olarak alacağım şimdi net bütçe dersen 400 2 side tanıdık bir arkadaştan alacağım hangisini alayım ? iphone 4 2.el olmasına rağmen süper kırık çzik sorun falan yok asus zenfone 4 zaten sıfır .D hangisi daha iyi olur ? şimdi iphone 4 olursa havamdan geçilmez asus olursa![]()
bizim sınıfta çoğu kişide telefon vs var bende alayım dedim genellikle youtube giirp video izlemek oyun oynamak uygulama ile takılmak gibi şeyler yapacğım için bu 2 teelfondan birini almaya karar verdim iphone 4 ü 2. el olarak asus zenfone 4 ü de sıfır olarak alacağım şimdi net bütçe dersen 400 2 side tanıdık bir arkadaştan alacağım hangisini alayım ? iphone 4 2.el olmasına rağmen süper kırık çzik sorun falan yok asus zenfone 4 zaten sıfır .D hangisi daha iyi olur ? şimdi iphone 4 olursa havamdan geçilmez asus olursa![]()
yani zenfone 4 mü alayım ? oyun uygulama youtube falan için ?iPhone 4. Ağır oyunlar oynamadıkça sorun çıkarmıyor. Fakat iPhone 4'te çizik yok diye bir söze inanamamArka tarafındaki cam çok hassas. Kutusunu açtıktan sonra çok titiz davranmama rağmen 2 günde çizildi.
ben illa onu alıcam demiyorumki abi hangisini alayım diyorum galiba siz yazdığım yorumu tam anlayamadınız ama sizin süçunuz deyil benim ben tam anlatamamışım abi hani iphone 4 ün ayrı bi havası vardıryaiphone4 alma canım kardeşim ama ben iphone 4 alıcam banane dersen hiç bizi yorma.(Anne babanın paralarına yazık) Android one bile daha iyidir eminim.
yani zenfone 4 mü alayım ? oyun uygulama youtube falan için ?
yani hangisi net bütçe 450 zorla 500 :diPhone 4. Ağır oyunlar oynamadıkça sorun çıkarmıyor. Fakat iPhone 4'te çizik yok diye bir söze inanamamArka tarafındaki cam çok hassas. Kutusunu açtıktan sonra çok titiz davranmama rağmen 2 günde çizildi.
yani hangisi net bütçe 450 zorla 500 :d
yani oyun oynamak için ve uygulkama vs youtube girip video izlemek falan için iphone 4 zenfone 4 den daha mı iyi ? 2 sininde 1 gb ramı variPhone 4
yani oyun oynamak için ve uygulkama vs youtube girip video izlemek falan için iphone 4 zenfone 4 den daha mı iyi ? 2 sininde 1 gb ramı vartelefondan anlamamda pek genelde oyun oynarım
![]()
nasıl yani ? arkadaş 1 gb ramı var demiştiHayır. iPhone 4'ün RAM'i 512 MB. Fakat iOS, Android'e göre çok daha stabil olduğu için çok daha performanslı çalışıyor
Sakıncası yoksa maddi durumunuz nasıl ? Biraz daha bekleyip para biriktirme gibi bir imkanın yok mu? Bayram parası falan ?yani oyun oynamak için ve uygulkama vs youtube girip video izlemek falan için iphone 4 zenfone 4 den daha mı iyi ? 2 sininde 1 gb ramı vartelefondan anlamamda pek genelde oyun oynarım
![]()
nasıl yani ? arkadaş 1 gb ramı var demiştiyada benmi yanlış anladım ? :SADf:SAd yani iphone 4 ? öylemi 1-2 sene daha telefon almicamda ona göre seçiyorum .D oyun için iyi demi iphone 4 zenfone 4 den de iyi ?
şu anda 400-500 arası neden sordunuzki ?Sakıncası yoksa maddi durumunuz nasıl ? Biraz daha bekleyip para biriktirme gibi bir imkanın yok mu? Bayram parası falan ?
tmm öyleyse oyun için iphone 4 eeeZenFone 4 hiç kullanmadım fakat iOS çok daha stabil. Daha iyi performans çıkaracaktır
biraz daha bekleyip android one alabilirsin diye düşünüyorum yada zenfone 5. 2.el araştırıp bulursun aslındaşu anda 400-500 arası neden sordunuzki ?
[MENTION=460262]SincapÇocuk[/MENTION] Bir kez al uzun sure kullan.
Pek sevmesem de (Marka imajından dolayi) Android One 4G almalısın en azından.
Asus Zenfone 4-5-6'nın devri bitti.
i4 kullanırsan da hava atmak haricinde hiçbir şey yapamazsın. i5 için bile tehlike çanları çalarken gidip i4 tercih etmeyi düşünmek pek de mantıklı değil.
yaaa ben şimdi oyun uygulama ve youtube giricem iphone 4 mü zenfone 4 mü ? hangisi bu 2 sinden başka istemiyorum sağolun yardımlarınız için kaba davranmışımında kusuruna bakmayınız teşekkürler saygılarımla.Android One'ın fiyatı ne olacak? O bütçe varsa sıfır iPhone 4s bile alınabilir. Hatta iPhone 6s'in çıkması beklenip fiyatı düşünce iPhone 5 bile alınabilir
abi nedir bu fanboyluk ?!?!?!?!!? neden iphone alsın ki ? iphone parası olan için dostum. iki gün sonra güncellemeyi kesiyorlar ortada kalıyorsun.Keşke sadece güncellemeyi kesseler son sürüme yükseltiyorsun,adamlar bilerek telefonu yavaşlatıyorlar.2.el fiyatlarına baktım 600 lira civarında 2.el zenfone 5 yada android one bulabilir.Android One'ın fiyatı ne olacak? O bütçe varsa sıfır iPhone 4s bile alınabilir. Hatta iPhone 6s'in çıkması beklenip fiyatı düşünce iPhone 5 bile alınabilir
dostum öyle bir seçenek yok yani. o telefonlarda oyun oynayamazsın.Karar senin ikiside çöp git iphone al o zaman.İki gün sonra gelirsin "yaa bu oyun niye kasıyor, niye açılmıyor vs" umarım seni tatmin ve mutlu eder.yaaa ben şimdi oyun uygulama ve youtube giricem iphone 4 mü zenfone 4 mü ? hangisi bu 2 sinden başka istemiyorum sağolun yardımlarınız için kaba davranmışımında kusuruna bakmayınız teşekkürler saygılarımla.
abi nedir bu fanboyluk ?!?!?!?!!? neden iphone alsın ki ? iphone parası olan için dostum. iki gün sonra güncellemeyi kesiyorlar ortada kalıyorsun.Keşke sadece güncellemeyi kesseler son sürüme yükseltiyorsun,adamlar bilerek telefonu yavaşlatıyorlar.2.el fiyatlarına baktım 600 lira civarında 2.el zenfone 5 yada android one bulabilir.
güncelleme alıyor da neye yarıyor ? Telefonu daha da kasması için çıkıyor güncellemeler.İki gün sonra iPhone destek mi kesiliyor? En uzun süre destek alan tek telefon iPhone. 5 yıl güncelleme alan iPhone 4s dışında telefon gördünüz mü?
abi nedir bu fanboyluk ?!?!?!?!!? neden iphone alsın ki ? iphone parası olan için dostum. iki gün sonra güncellemeyi kesiyorlar ortada kalıyorsun.Keşke sadece güncellemeyi kesseler son sürüme yükseltiyorsun,adamlar bilerek telefonu yavaşlatıyorlar.2.el fiyatlarına baktım 600 lira civarında 2.el zenfone 5 yada android one bulabilir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
dostum öyle bir seçenek yok yani. o telefonlarda oyun oynayamazsın.Karar senin ikiside çöp git iphone al o zaman.İki gün sonra gelirsin "yaa bu oyun niye kasıyor, niye açılmıyor vs" umarım seni tatmin ve mutlu eder.
KARDEŞİM sen ne kullanıyorsun telefon olarak ?İki gün sonra iPhone destek mi kesiliyor? En uzun süre destek alan tek telefon iPhone. 5 yıl güncelleme alan iPhone 4s dışında telefon gördünüz mü?
ahh lanet olsun adamım susayım susayım kibarlığımı kabalığımı tutayım dedim senin bu iphone karşı olan savaşın dışlaman ne ? herneyse nedense ne bize karşı savurma lütfen rica ediyorum nefret ediyorsan yorum atma pls me burda :F
- - - Mesaj Güncellendi - - -
KARDEŞİM sen ne kullanıyorsun telefon olarak ?
ne zaman aldın ne zamandan beri kullanıyorsun + hangi oyunlarda kasıyor ? hangilerinde kasmıyor ? artı 2. el olarak baktığımda 1 gb ram diye yazıyor ? nedeniPhone 4. iOS 7.1.2 yüklü. Dediğim gibi telefona yüklenmedikçe çok kasmıyor
@sincapçocuk keyfin bilir, ben yardımcı olmaya çalışıyorum.Ne yaparsan yap bana bir karın yok zaten .:glare: