Asus zenfone 3 zoom

EGEMEN ŞENGÜL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum kamerası nasıl hangi telefonlardan daha üstün bide işlemcisi ne gibi durumlarda dar boğaz yaşatır ben günlük sosyal medya ve ufak tefek oyunlar oynuyorum üst seviye grafikli oyunlar oynamıyorum sıkıntı yaşatırmı önceliğim kamera bu fiyata daha iyi işlemciler var biliyorum ama bu telefonun tasarımı ve kamerası çok hoşuma gitti şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim

M

Murat Burç

SDN Okuru
O İşlemci için fazla burda asıl sebep oyun oynama değil o paraya ne aldığınız.
Cihaz fiyatı 2400 felan S7 , HTC 10 , S7 Edge ithalatçıda P10 Plus hem daha iyi kamera hemde çok daha güçlü donanım sıunuyorlar. o fiyata zenfone 3 zoom ÇÖP.

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Eğer telefonu ufak tefek şeylerde kullanacaksanız arkadaşın dediği gibi bu telefon fazla size. Ufak tefek oyunları oynuyorsanız bu işi daha düşük model telefonlar da yapabilir. Ama kamera iyi olsun diyorsanız iş değişir. Kamera konusunda isteklerinizi hayli hayli karşılar, batarya ömrü de çok iyi. Ama üzerine 200-300 tl daha koyarak türkiye garantili s7 alabilirsiniz.(Kameraları arasında çok büyük fark olmadığını da belirteyim.) Ama ben ithalatçı garantisine de güvenirim oradan telefon alırım diyorsanız arkadaşın dediği modellere bakın, kafanız rahat olur. Ayrıca zf 3 zoom dan çok daha üstün olan 2500 liralık Motorola Moto Z ye ve yine aynı fiyata ithalatçı garantili zenfone 3 deluxe ye de bakabilirsiniz. Zenfone 3 Deluxe tam bir canavar.

kapaliali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bu telefon yerine Asus Zenfone 3 alabilirsin. İki telefonun işlemcisi aynı bildiğim kadarıyla. Aralarında batarya, kamera ve tasarım farkı var.